طرز تهیه دو پیازه میگو
دو پیازه میگو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که ریشهاش به بوشهر برمیگردد. اگر میخواهید طرز تهیه این غذا را یاد بگیرید، با مجله آنلاین رضیم همراه شوید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
پوره گوجه فرنگی | ۴۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
ماست پر چرب | ¾ پیمانه |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
پودر کاری | ۱ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت دو پیازه میگو
سرخ کردن میگو ها
برای درست کردن دو پیازه میگو بوشهری، یک تابه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن مایع داخل آن بریزید. سپس میگوها را داخل تابه بریزید و هر طرف میگوها را به مدت یک دقیقه با حرارت بالا سرخ کنید.
تفت دادن پیاز
بعد از اینکه میگوها را خوب سرخ کردید، آنها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. در این مرحله کمی روغن به تابه اضافه کنید. سپس پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه بیفزایید.
افزودن سیر و ادویه
پیازها را خوب تفت دهید تا نرم شوند. بعد از آن، سیر را رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید. سیر را فقط برای مدت کوتاهی تفت دهید تا عطر آن بلند شود، سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر تخم گشنیز را به تابه اضافه کنید.
مخلوط مواد
حالا مواد را کمی تفت دهید تا با ادویهها مخلوط شوند. سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و خوب تفت دهید تا آب اضافی گوجه فرنگی تبخیر شود. پس از آن ماست را اضافه کرده و همه مواد را با هم ترکیب کنید.
پخت میگو ها
در این مرحله، میگوها را به تابه برگردانید و بگذارید همه مواد چند دقیقه بجوشند تا میگوها به طور کامل پخته شوند. در پایان دو پیازه میگو را در ظرف مورد نظر بکشید و به همراه نان تازه سرو کنید.