آموزش دیماج

دیماج یک نوع میان وعده یا عصرانه خیلی خوشمزه از قزوین است. البته در شهرهای دیگر مثل تبریز نیز این خوراکی تهیه می‌شود، اما طرز تهیه آن ممکن است فرق کند. در اینجا ما دستور دیماج قزوینی را آموزش می‌دهیم. دیماج از نان، گردو، پنیر و سبزی تشکیل شده و با پیاز و نعناع داغ طعم فوق‌العاده‌ای پیدا می‌کند. این خوراکی معمولاً با هندوانه و چای به عنوان عصرانه یا میان وعده سرو می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه دیماج را یاد بگیرید، با ما همراه باشید.

مواد لازم دیماج
نان خشک قزوین خرد شده ۱ پیمانه
سبزی خوردن ریز خرد شده ۱ پیمانه
پنیر کوزه‌ای یا پنیر لیقوان نصف پیمانه
گردو نصف پیمانه
پیاز داغ نصف پیمانه
نعناع داغ دو قاشق غذاخوری
روغن کمی همراه با نعناع داغ
دوغ یا آب به مقدار لازم

آموزش دیماج

مرحله اول

برای درست کردن دیماج خوشمزه، اول باید پیازها را بشویید و پوست آنها را بکنید. سپس آنها را به صورت خلالی و ریز خرد کنید. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت بگذارید. حالا پیازها را داخل آن بریزید و تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.

مرحله دوم

بعد از اینکه پیازها کمی سرخ شدند، مقداری زردچوبه به آنها اضافه کنید و تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. یک تابه دیگر بردارید و کمی روغن داخل آن گرم کنید. وقتی روغن داغ شد، نعناع خشک و زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله سوم

در این مرحله، زیر حرارت را خاموش کنید و بگذارید نعناع کمی خنک شود. یک کاسه بزرگ بردارید و سبزی خوردن را ریز خرد کرده و در آن بریزید. نان خشک را هم خرد کنید و به سبزی‌ها اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله، پنیر را با رنده درشت رنده کرده و به مخلوط اضافه کنید. سپس گردو خرد شده و پیاز داغ خنک شده را هم به آن اضافه کنید. حالا نعناع داغ به همراه روغن را هم اضافه کرده و همه را با دست خوب مخلوط کنید. به تدریج دوغ یا آب را اضافه کنید.

مرحله پنجم

سپس همه مواد را با دست مخلوط کنید تا خمیری شکل بگیرد که در دستتان قابل شکل دادن باشد. حالا می‌توانید دیماج را به شکل دلخواه درآورده و در یک ظرف سرو قرار دهید. دیماج را با هندوانه یا چای به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو کنید.