آموزش ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی یک میان وعده یا عصرانه بسیار خوشمزه است که در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد و اصالتاً به کشور مکزیک برمی‌گردد. اما ذرت مکزیکی که در ایران تهیه می‌شود با نوع آن در مکزیک تفاوت‌هایی دارد. در ایران، برای تهیه این غذای خوشمزه از مواد متنوعی همچون انواع ژامبون و کالباس، قارچ و سبزیجات معطر استفاده می‌شود که طعم آن را لذیذتر می‌کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله ذرت مکزیکی، با سایت آموزشی رضیم در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ذرت کنسروی ۱ قوطی
قارچ ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
آویشن و آبلیمو به اندازه کافی

دستور پخت ذرت مکزیکی

مرحله اول

برای تهیه ذرت مکزیکی به روش بازاری، ابتدا دانه‌های ذرت را از آب کنسرو خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا آب اضافی‌ آنها برود. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار داده و کره را به آن اضافه می‌کنیم. وقتی کره ذوب شد، ذرت را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا ذرت نرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله، قارچ‌ها را بعد از شستن به صورت نگینی یا حلقه‌ای خرد کرده و به قابلمه‌ای که ذرت در آن است اضافه می‌کنیم. ادامه می‌دهیم تا آب قارچ‌ها خارج شود، سپس کمی آبلیمو اضافه می‌کنیم تا رنگ قارچ‌ها تیره نشود.

مرحله سوم

حرارت زیر قابلمه را کم می‌کنیم و درب قابلمه را می‌گذاریم تا قارچ‌ها نرم شوند. پس از پنج دقیقه، مجدداً قارچ و ذرت را تفت می‌دهیم تا آبی که قارچ‌ها رها کرده‌اند کاملاً تبخیر شود.

مرحله چهارم

بعد از اینکه آب داخل قابلمه تبخیر شد، سس مایونز را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. در ادامه پنیر پیتزا را هم اضافه کرده و دوباره مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

پس از افزودن پنیر پیتزا، درب قابلمه را می‌گذاریم و حرارت را خاموش می‌کنیم تا مواد کمی با حرارت خودشان هماهنگ شوند.