طرز تهیه ران بوقلمون بریان

ران بوقلمون بریان یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی می‌باشد که با روش‌های مختلفی طبخ می‌شود. برای یادگیری کامل و قدم به قدم طرز تهیه ران بوقلمون بریان با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران بوقلمون ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
برگ بو ۲ عدد
رزماری ۳ شاخه کوچک
آب ۱٫۵ لیوان
لیمو ترش تازه به مقدار کافی
نمک، فلفل قرمز و پاپریکا به مقدار کافی
گراماسالا، تخم گشنیز و تخم کتان به مقدار کافی
زیره سیاه، آویشن شیرازی و پودر سیر به مقدار کافی

طرز تهیه ران بوقلمون بریان

مرحله اول

برای تهیه‌ی ران بوقلمون بریان خوشمزه، ابتدا طرفین ران بوقلمون را با یک چاقو به طور عمیق برش بزنید. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زیره سیاه، آویشن شیرازی و پودر سیر روی آن بپاشید.

مرحله دوم

سپس مقداری گرام ماسالا، تخم گشنیز و تخم کتان را روی ران بوقلمون پخش کرده و به مدت ۱ دقیقه ران را با دقت ماساژ دهید تا طعم‌دهنده‌ها به خوبی به داخل گوشت نفوذ کنند.

مرحله سوم

بعد از آن، لیمو ترش تازه را به صورت برش‌های نازک ببرید. سپس این برش‌ها را به همراه یک شاخه رزماری خرد شده در شیارهای ران بوقلمون قرار دهید و کمی آب لیمو ترش تازه روی آن بریزید تا مواد طعم بهتری بگیرند.

“““html

روی آن می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا ران بوقلمون را در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم و روی آن را با سلفون می‌پوشانیم. سپس اجازه می‌دهیم به مدت ۱ ساعت در یخچال بماند. بعد از این زمان، یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم می‌گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله، ران بوقلمون را به تابه می‌ریزیم و هر دو طرف آن را خوب سرخ می‌کنیم، سپس آن را از تابه بیرون می‌آوریم. حالا پیاز و سیر را به صورت ریز خرد کرده و پیاز را به تابه اضافه می‌کنیم و آن را تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شود.

مرحله ششم

سپس سیر را به تابه می‌افزاییم و می‌گذاریم عطر آن آزاد شود. بعد، رب گوجه‌فرنگی را به تابه می‌زنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی‌اش گرفته شود و رنگش باز شود. حالا ران بوقلمون را به تابه برمی‌گردانیم.

مرحله هفتم

در ادامه، برگ بو، مابقی رزماری و ۱ لیوان آب را به تابه اضافه می‌کنیم. سپس درب تابه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم ران بوقلمون به مدت ۱.۵ تا ۲ ساعت کاملاً بپزد.

مرحله هشتم

در حین پخت، اگر آب درون تابه کم شد، مقداری آب دیگر به آن اضافه می‌کنیم. بعد از ۲ ساعت، ران بوقلمون را در ظرف مورد نظرمان می‌گذاریم و با زرشک پلو و ترشی سرو می‌کنیم. نوش جان.