“`html
آموزش روستی سیب زمینی
روستی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه سوئیسی است که میتوان آن را با مواد مختلف درست کرد. اگر میخواهید روش تهیه روستی سیب زمینی را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
سیر | ۳ حبه |
پنیر خامه ای | ۲۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
سیب زمینی متوسط | ۳ عدد |
نمک | به مقدار لازم |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن یا کره | به مقدار لازم |
آموزش روستی سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه روستی سیب زمینی خوشمزه، در ابتدا سیب زمینیها را تمیز میشویم و پوست میکنیم. سپس آنها را رنده میکنیم. بعد از آن، سیبزمینیهای رنده شده را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش میپزیم تا کمی نرم شوند.
مرحله دوم
سیبزمینیها نباید کاملاً پخته شوند. کمی زردچوبه به آنها اضافه میکنیم تا رنگ آنها زیباتر شود. بعد، سیبزمینیهای رنده شده را در یک پارچه تمیز میریزیم تا آب اضافی آنها گرفته شود.
مرحله سوم
سپس به سیبزمینیها نمک و فلفل اضافه میکنیم. در ادامه سینه مرغ را با پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل میپزیم. بعد از پخته شدن، مرغ را ریز ریز میکنیم. یک تابه میگذاریم روی حرارت و با کمی روغن داغ میکنیم.
مرحله چهارم
درون تابه، جعفری خرد شده و سیر رنده شده به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه میریزیم و کمی تفت میدهیم. سپس مرغ ریش ریش شده را به این مخلوط اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
مرحله پنجم
بعد از اینکه مرغ تفت خورد، ۲ قاشق غذاخوری پنیر خامهای به آن اضافه میکنیم. حالا یک تابه یا ظرف مناسب فر برمیداریم و آن را با کره یا روغن چرب میکنیم. سپس سیبزمینیهای رنده شده و پخته شده را درون تابه میریزیم.
مرحله ششم
حالا سیبزمینیها را با قاشق صاف کرده و کمی فشار میدهیم. سپس مقداری پنیر پیتزا روی آن میپاشیم و به طور یکنواخت روی مواد پخش میکنیم. در ادامه، مخلوط مرغ و پنیر را روی سیبزمینیها میریزیم.
مرحله هفتم
حالا میتوانیم روستی را در فر قرار دهیم تا بپزد. حرارت فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم میکنیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میگذاریم تا بپزد و روی آن کمی طلایی شود.
مرحله هشتم
بعد از اینکه روستی کاملاً آماده شد، آن را از فر بیرون میآوریم و به برشهای دلخواه تقسیم میکنیم. روستی سیب زمینی ما آماده است و میتوانید آن را با سس یا با سالاد سرو کنید.
“““html
مرحله هفتم
در این مرحله باید مواد را به طور یکنواخت صاف کنیم و دوباره یک لایه پنیر پیتزا روی مخلوط مرغ و پنیر بگذاریم. سپس بقیه سیبزمینی رنده شده را به طور یکنواخت روی مواد گوشتی میریزیم و با قاشق کمی آن را فشار میدهیم.
مرحله هشتم
قالب یا تابه را در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم و به مدت ۳۰ دقیقه میپزیم تا سیبزمینیها پخته و طلایی شوند و پنیر آب شود. زمان پخت ممکن است با توجه به میزان مواد و نوع فر متفاوت باشد. لذا باید مرتب چک کنیم تا مطمئن شویم که زمان مناسبی برای پخت انتخاب شده است.
مرحله نهم
اگر تمایل دارید، میتوانید این غذای خوشمزه را روی گاز هم بپزید. به این صورت که هر طرف آن را حدود ۱۵ دقیقه میپزید تا رنگ طلایی بگیرد و سپس آن را برمیگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.