آموزش رولت اسفناج

رولت اسفناج یک پیش غذای خوشمزه و در بعضی مواقع یک وعده شام لذیذ است. این رولت جزو غذاهای دسته کوکو محسوب می‌شود و از اسفناج و سبزیجات پخته تهیه می‌شود. این غذا علاوه بر طعم عالی، بسیار مغذی است و می‌تواند برای سلامتی شما مفید باشد. رولت اسفناج ظاهری زیبا دارد و می‌توان آن را به عنوان یک فینگر فود در مهمانی‌ها سرو کرد یا به عنوان عصرانه یا پیش غذا ارائه داد. این غذا برای کودکانی که از خوردن اسفناج خوششان نمی‌آید نیز مناسب است. اسفناج خواص آنتی‌اکسیدانی دارد و سرشار از آهن است که می‌تواند به کاهش کم‌خونی کمک کند. برای یادگیری طرز تهیه رولت اسفناج، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم رولت اسفناج
اسفناج ۲ کیلو گرم
تخم مرغ ۶ عدد
نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم
روغن مایع به میزان لازم
پنیر لبنه ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی ریز خرد شده ۱ پیمانه
قارچ خرد شده نصف پیمانه
ذرت پخته نصف پیمانه
نخود فرنگی پخته نصف پیمانه
هویج آب‌پز خرد شده نصف پیمانه

آموزش رولت اسفناج

مرحله اول

برای درست کردن این رولت خوشمزه، اول از همه فلفل دلمه‌ای‌ها را شسته و به قطعات ریز خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. همچنین قارچ‌ها را شسته و به صورت ورقه‌ای یا مکعبی خرد می‌کنیم. سپس یک تابه برمی‌داریم و قارچ‌ها را درون آن قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

حالا تابه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا قارچ‌ها آرام ـ آرام بپزند و آب آن‌ها خشک شود. همچنین هویج را می‌شوییم و آب‌پز می‌کنیم، سپس آن را به تکه‌های ریز خرد می‌کنیم. اسفناج‌ها را هم شسته و بخارپز می‌کنیم.

مرحله سوم

وقتی که اسفناج‌ها کاملاً پخته شدند، آب آن‌ها را گرفته و خیلی ریز خرد می‌کنیم. در یک کاسه، اسفناج‌های خرد شده را می‌ریزیم. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه دیگر شکسته و خوب هم می‌زنیم تا یکنواخت شوند، سپس آن‌ها را به اسفناج‌ها اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، ادویه‌ها را هم اضافه می‌کنیم و همه مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم. سپس یک تابه نچسب را برمی‌داریم و کمی روغن درون آن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. حالا مخلوط اسفناجی را درون تابه می‌ریزیم به طوری که کف تابه را بپوشاند.