“`html
آموزش رولت بیسکویتی
در دنیای شیرینیپزی، بعضی وقتها با دستورهای جالب و خاصی روبرو میشویم که طعمهای شگفتانگیزی دارند و ظاهرشان هم خیلی زیباست. یکی از آن دستورها، “آموزش رولت بیسکویتی” است که ما در سایت آموزشی رضیم به شما آموزش میدهیم. این دسر طعمی خوشمزه از شکلات و خامه دارد و برای جمع شدن با دوستان عالی است. بیایید با هم این دسر خوشمزه و زیبا را درست کنیم.
برای درست کردن رولت بیسکویتی، ابتدا بیسکویتهای پتی بور را پودر میکنیم و با شیر و شکلات ذوب شده مخلوط میکنیم تا یک خمیر یکدست به دست آید. این خمیر را روی یک نایلون یا کاغذ روغنی پخش کرده و سپس مخلوط خامه، پودر نارگیل و پودر قند را روی آن میگذاریم. بعد از این که مواد میانی را پخش کردیم، خمیر را به آرامی رول میکنیم و در یخچال میگذاریم تا سفت شود. در آخر، با گاناش شکلاتی تزیین کرده و سرو میکنیم.
مواد لازم | مقدار |
خامه صبحانه | 200 گرم |
بیسکویت پتی بور | 2 بسته |
شکلات برای بن ماری | 100 گرم |
پودر نارگیل | نصف پیمانه |
شیر | دو سوم پیمانه |
پودر قند | 2 قاشق غذاخوری |
آموزش رولت بیسکویتی
مرحله 1: آمادهسازی بیسکویتها
ابتدا بیسکویتهای پتی بور را در یک کیسه زیپدار بگذارید و با وردنه یا دستانتان، آنها را به آرامی پودر کنید. میتوانید از مخلوطکن هم استفاده کنید تا سریعتر این کار انجام شود. مهم است که بیسکویتها به طور کامل و به قطعات ریز خرد شوند تا خوب با دیگر مواد ترکیب شوند.
مرحله 2: تهیه مخلوط بیسکویت
در یک کاسه مناسب، پودر بیسکویت را با دو سوم پیمانه شیر ترکیب کنید. سپس شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده و به مخلوط بیسکویت و شیر بیفزایید. همه مواد را بهخوبی هم بزنید تا یک خمیر یکدست و قابل شکلدهی به دست آید.
مرحله 3: پهن کردن مخلوط بیسکویت
یک تکه نایلون یا کاغذ روغنی بزرگ روی سطح کار بگذارید و مخلوط بیسکویت را روی آن به شکل مستطیلی با ابعاد تقریبی 30 در 40 سانتیمتر پخش کنید. میتوانید از وردنه استفاده کنید تا سطح صاف و یکدستی داشته باشید.
مرحله 4: آمادهسازی مواد میانی رولت
در یک کاسه دیگر، خامه صبحانه را با پودر نارگیل و پودر قند خوب مخلوط کنید تا یک ترکیب نرم و یکدست به دست آید. این مخلوط باید به حدی نرم باشد که بتوان آن را به راحتی روی مخلوط بیسکویت بزنید.
مرحله 5: پخش کردن مواد میانی
مخلوط مواد میانی را آرام و به صورت یکنواخت روی سطح مخلوط بیسکویت بریزید. مراقب باشید که مواد را زیاد فشار ندهید تا ظاهرش خراب نشود.
“““html
باشید که این لایه به اندازهای باشد که بتوانید رولت را به راحتی بپیچید.
مرحله 6: پیچاندن رولت
با استفاده از نایلون یا کاغذ روغنی که زیر مخلوط است، به آرامی شروع به پیچاندن مخلوط از یک سر تا سر دیگر کنید تا رولت شکل بگیرد. مطمئن شوید که رولت به خوبی و محکم پیچیده شده است.
مرحله 7: استراحت رولت در یخچال
رولت پیچیده شده را همراه با نایلون یا کاغذ روغنی در یخچال قرار دهید و اجازه دهید حداقل برای یک ساعت یا تا زمانی که کاملاً سفت شود، استراحت کند.
مرحله 8: تهیه گاناش شکلاتی
برای تهیه گاناش، 50 گرم خامه صبحانه را تا نقطه جوش گرم کنید و سپس 50 گرم شکلات خرد شده را به آن اضافه نمایید. مخلوط را هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شود و ترکیبی صاف و یکدست حاصل شود.
مرحله 9: تزیین و سرو رولت
پس از اینکه رولت کاملاً سفت شد، آن را از یخچال خارج کنید و گاناش شکلاتی را روی آن بریزید و با کاردک یا پالت، سطح آن را صاف کنید. رولت را به اندازه دلخواه برش دهید و برای سرو آماده کنید. اکنون میتوانید از طعم دلنشین و ظاهر جذاب رولت بیسکویتی خود لذت ببرید.