“`html
آموزش رولت خاگینه هویج
رولت خاگینه هویج یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب ایرانی است که با مواد مختلفی تهیه میشود. برای دیدن آموزش کامل و مراحل درست کردن این خوشمزه در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم رولت خاگینه هویج | |
هویج | ۳ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پودر قند | ۱۵۰ گرم |
گردو | ۱ پیمانه |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
دارچین و هل | به مقدار دلخواه |
زنجبیل و گل محمدی | به مقدار کافی |
مواد لازم برای شربت | |
شکر | ۲٫۵ لیوان |
آب | ۱٫۵ لیوان |
آب هویج | ۱ لیوان |
آموزش رولت خاگینه هویج
مرحله اول
برای تهیه رولت خاگینه هویج، ابتدا هویجها را با کمی آب در یک قابلمه میریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و میگذاریم هویجها خوب بپزند. بعد از پخت، هویجها را رنده میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، تخم مرغها را در یک کاسه میریزیم و با همزن میزنیم تا خوب مخلوط و کشدار شوند. سپس هویج رنده شده را به کاسه اضافه کرده و با یک لیسک همه مواد را به آرامی مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
مرحله سوم
حال فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. بعد، یک قالب مستطیلی به ابعاد ۲۰ در ۳۰ سانتیمتر را با روغن چرب کرده و مواد را درون قالب میریزیم و با لیسک سطح آن را صاف میکنیم.
مرحله چهارم
قالب را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار میدهیم تا ترکیب هویج و تخم مرغ خوب بپزد. بعد از این زمان، قالب را از فر خارج کرده و قسمت پخته شده را به آرامی روی یک سینی برمیگردانیم. سپس کمی از سفیده تخم مرغ را روی آن میمالیم.
مرحله پنجم
حالا گردوی خرد شده را به همراه مقداری پودر هل، گل محمدی، دارچین و زنجبیل به طور یکنواخت روی ترکیب هویج و تخم مرغ میریزیم. سپس آن را با احتیاط رول کرده و لبهها را با سفیده تخم مرغ میچسبانیم.
“`
به هم می چسبانیم.
مرحله ششم
در این مرحله رولت را در فر میگذاریم و اجازه میدهیم ۱۵ دقیقه دیگر بپزد. در این زمان، شربت بار را آماده میکنیم. برای این کار، شکر را همراه با آب و آب هویج داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم.
مرحله هفتم
حالا منتظر میمانیم تا شربت شروع به جوشیدن کند. بعد از ۱۵ دقیقه، شربت را از روی حرارت برمیداریم. سپس خاگینه را از فر خارج میکنیم و شربت را که کمی ولرم شده روی خاگینه میریزیم و اجازه میدهیم شربت جذب آن شود.
مرحله هشتم
سپس دوباره قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار میدهیم تا شربت به خوبی در خاگینه جا بیفتد. در نهایت، رولت خاگینه را از فر خارج میکنیم و بعد از اینکه کمی خنک شد، آن را برش میزنیم و در ظرف سرو میچینیم.