آموزش رولت مرغ
رولت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و شیک است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. این غذا را میتوان با مواد مختلف تهیه کرد. برای یادگیری روش تهیه این غذا، در ادامه با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ چرخ شده | ۵۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
فلفل دلمه ای | ½ فلفل متوسط |
هویج | ۳ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
شوید خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر گشنیز و زنجبیل | به مقدار کافی |
فلفل سیاه و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
نمک و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت رولت مرغ
مخلوط پیاز، فلفل دلمه ای و گوشت مرغ
برای آماده کردن رولت مرغ مجلسی، ابتدا پیاز و فلفل دلمهای را با رنده ریز رنده میکنیم و بعد آبشان را کامل میگیریم. سپس این مواد را در یک کاسه بزرگ میریزیم. حالا گوشت مرغ را چرخ میکنیم و به این مواد اضافه میکنیم.
افزودن سایر مواد
در این مرحله، یکی از هویجها و سیرها را نیز رنده میکنیم و همراه با تخممرغ، شوید خشک و ادویهها به کاسه حاوی مرغ چرخ شده اضافه میکنیم. سپس مواد را برای چند دقیقه ورز میدهیم تا کاملاً مخلوط و یکدست شوند.
رول کردن مواد
حالا مایه رولت را روی یک فویل باز میکنیم و هویجهای باقیمانده را در وسط آن قرار میدهیم و سپس رول میکنیم. سپس سینه مرغ را به صورت برشهای نازک درمیآوریم و با ادویه طعمدار میکنیم. این برشهای سینه مرغ را روی یک کاغذ روغنی میچینیم.
ادامه رول کردن مواد
حالا رولت مرغ را روی لایههای سینه مرغ قرار میدهیم و دوباره رول را در کاغذ روغنی میپیچیم تا برشهای مرغ دور تا دور رولت را بپوشاند. سپس رولت مرغ را به شکلی در سینی فر قرار میدهیم که برشهای مرغ در بالا باشند.
قرار دادن در فر
کاغذ روغنی دور رولت را با کمی آب مرطوب میکنیم. سپس رولت را در فر که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار میدهیم تا بپزد. این فرایند حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه طول میکشد.
سرو
در حین پخت رولت، هر زمان که کاغذ روغنی روی رولت خشک شد، آن را با اسپری آب مرطوب میکنیم. وقتی رولت مرغ آماده شد، آن را از فر خارج کرده و کاغذ روغنی را باز میکنیم. سپس آن را به صورت لایهای برش میزنیم و برای سرو کردن آماده میسازیم.