آموزش رولت گوشت آلمانی

رولت گوشت آلمانی یکی از غذاهای خوشمزه است که می‌توان به عنوان پیش‌غذا یا حتی یک وعده شام خوشمزه از آن استفاده کرد. این غذا از گوشت و بیکن تشکیل شده و با سس، خیار شور و پیاز سرو می‌شود. این یک غذای شیک و محبوب است که می‌توانید در مهمانی‌ها به عنوان فینگر فود یا عصرانه تهیه کنید. این غذا یک سنت فرهنگی در آلمان است و طرفداران زیادی دارد. اگر می‌خواهید روش تهیه رولت گوشت آلمانی را به صورت قدم به قدم یاد بگیرید، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم رولت گوشت آلمانی
استیک باریک گوشت گوساله ۴۰۰ گرم
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
نمک و خیار شور به مقدار لازم
بیکن ۲ تا ۴ تکه
پیاز خلالی شده ۱ عدد درشت
آب گوشت به مقدار لازم
پیاز و هویج و کرفس خرد شده به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

آموزش رولت گوشت آلمانی

مرحله اول

برای درست کردن رولت گوشت خوشمزه به روش آلمانی، در ابتدا تکه‌های گوشت را کمی با چکش کوبیده تا نازک شوند. سپس تکه‌های گوشت را روی یک پلاستیک قرار می‌دهیم و کمی نمک، فلفل و سس خردل روی آن می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، خیار شور و بیکن (می‌توانید به جای بیکن از ورقه‌های گوشت بوقلمون یا مرغ استفاده کنید) را روی گوشت قرار می‌دهیم. سپس پیازهای خلالی را روی سس خردل پخش می‌کنیم. حالا تکه‌های گوشت را از سمت باریک شروع به رول کردن می‌کنیم.

مرحله سوم

رولت گوشت را با خلال دندان محکم می‌کنیم. یا می‌توانیم با نخ آشپزی دور آن را ببندیم تا مطمئن شویم باز نمی‌شود. در آلمان، از سوزن‌های فلزی باریک و بلند برای این کار استفاده می‌کنند. در یک قابلمه کمی روغن می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود.

مرحله چهارم

رولت‌ها را درون قابلمه می‌گذاریم و تفت می‌دهیم تا رنگ آنها تغییر کند. سپس آنها را خارج کرده و پیازهای خلالی، هویج و کرفس خرد شده را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. بعد یک قاشق رب گوجه‌فرنگی اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم ترکیب می‌کنیم.

مرحله پنجم

در دستور اصلی از شراب استفاده می‌شود، اما می‌توانید به جای آن از یک لیوان آب انگور استفاده کنید. رولت‌ها را به قابلمه برمی‌گردانیم و دو لیوان آب گوشت به آن می‌افزاییم تا روی رولت‌ها را بپوشاند. سپس درب قابلمه را می‌بندیم.

مرحله ششم

سپس اجازه می‌دهیم که رولت‌ها با حرارت ملایم حدود یک ساعت بپزند تا سس غلیظ شود. این رولت‌ها را می‌توانید با پوره سیب‌زمینی، سیب‌زمینی آب‌پز یا تنوری و همچنین سالاد سبزیجات یا ترشی کلم قرمز سرو کنید. در آلمان، این غذا را بیشتر با کلم قرمز شیرین سرو می‌کنند.