“`html
آموزش رول مرغ سوخاری
این غذا به عنوان فینگر فود و یا میان وعده عالی است. این رولها با گوشت چرخ کرده مرغ، سبزیجات پخته و پنیر پیتزا تهیه میشوند. این غذا علاوه بر اینکه خوشمزه و مفید است، به خاطر ظاهر زیبا و شیکش هم طرفداران زیادی دارد. شما میتوانید رولها را تا قبل از سرخ کردن آماده کنید و آنها را در فریزر نگه دارید. سپس در مهمانیها از آنها استفاده کنید، که بسیار سریع آماده میشوند. این غذا را میتوانید با انواع سس و ماست سرو کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه رول مرغ سوخاری، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
سیر | ۴ حبه |
نمک | ۲ قاشق چای خوری |
فلفل و ادویه | به مقدار لازم |
آرد سوخاری | ۱ قاشق غذا خوری |
مواد میانی | |
هویج | ۱ عدد متوسط |
فلفل دلمهای | نصف ۱ عدد |
ذرت و قارچ | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سرخ کردن | |
آرد سفید | به مقدار لازم |
تخممرغ | ۱ عدد |
شیر | ۲ قاشق غذا خوری |
سس کچاپ | ۱ قاشق غذا خوری |
آرد سوخاری نارنجی | به مقدار لازم |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
آموزش رول مرغ سوخاری
مرحله اول
برای درست کردن رول مرغ خوشمزه و سرخ کردنی، ابتدا باید مواد میانی را آماده کنیم. قارچها را خوب شسته و به تکههای کوچک خرد میکنیم، بعد در یک ماهیتابه با کمی روغن میپزیم تا آب آن خارج و تفت بخورد.
مرحله دوم
حالا فلفل دلمهای را هم به شکل ریز خرد کرده و در ماهیتابه تفت میدهیم. بعد یک قابلمه با کمی آب روی حرارت میگذاریم و ذرتها را میپزیم. همچنین هویجها را جداگانه میپزیم و به شکل مکعبی خرد میکنیم.
مرحله سوم
یک کاسه برمیداریم و فلفل دلمهای تفت داده شده، قارچ، ذرت و هویج را با هم مخلوط میکنیم. برای مواد داخل رول، سینه مرغ را به تکههای کوچک برش زده و در غذاساز میگذاریم. پیاز را شسته و پوست میگیریم و به مرغ اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
سیر، نمک، فلفل و ادویه را هم به مخلوط اضافه کرده و همه چیز را در غذاساز خوب مخلوط میکنیم. پوره آماده را در یک کاسه میریزیم و پودر سوخاری را به آن اضافه میکنیم. مخلوط را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم. حالا یک پلاستیک یا سلفون روی میز پهن میکنیم.
مرحله پنجم
هر قسمت از مخلوط را روی سلفون باز میکنیم تا به شکل مستطیلی درآید. این مستطیل نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت باشد تا بتواند به خوبی بپزد. سپس روی آن را با سبزیجات پخته و پنیر پیتزا پر میکنیم و به آرامی با کمک سلفون رول میکنیم.
مرحله ششم
رولها را در یک ظرف قرار داده و همه چهار رول را برای یک ساعت در یخچال میگذاریم تا خوب فشرده و منسجم شوند. بعد از یک ساعت، رولها را از یخچال بیرون میآوریم و یک کاسه مناسب انتخاب میکنیم.
مرحله هفتم
یک تخممرغ، کمی شیر و سس کچاپ را با چنگال مخلوط میکنیم تا یکنواخت شود. سپس سلفون روی رولها را برمیداریم، ابتدا آنها را در آرد میزنیم. بعد به مخلوط تخممرغ میزنیم و در نهایت در پودر سوخاری قرار میدهیم.
مرحله هشتم
یک ماهیتابه عمیق برداشته و روغن در آن میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا روغن داغ شود. رولها را به آرامی به روغن اضافه کرده و سرخ میکنیم. توجه داشته باشید که نیاز نیست آنها را زیاد سرخ کنید تا مرغها سفت نشوند.
مرحله نهم
وقتی رولها قهوهای و برشته شدند، آنها را از روغن بیرون آورده و روی دستمال کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافیاش گرفته شود. سپس رولها را به اندازه دو سانت به صورت مایل برش میزنیم و در ظرف مناسب میچینیم و با انواع سسها سرو میکنیم.