آموزش رول کنافه پنیری

کنافه یک نوع خمیر رشته‌ای است که در فروشگاه‌های قنادی موجود است و می‌توان با آن باقلوا درست کرد. رول کنافه پنیری از این رشته‌ها تهیه می‌شود و داخل آن را با پنیر ریکوتا پر می‌کنند. سپس با یک شربت تهیه شده، آن را شیرین می‌کنند. این دسر با وجود پنیر بسیار مغذی و مفید است و می‌توان آن را در مهمانی‌ها به عنوان دسر یا همراه چای به عنوان میان‌وعده سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل رول کنافه پنیری با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم رول کنافه پنیری
رشته کادایف ۵۰۰ گرم
پنیر ریکوتا یا موزارلا ۴۰۰ گرم
کره ذوب شده ۴۵۰ گرم
پودر پسته به مقدار لازم
مواد لازم برای شربت
شکر ۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
آب لیمو تازه ۱ قاشق چای خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری

آموزش رول کنافه پنیری

مرحله اول

برای درست کردن رول کنافه پنیری خوشمزه، ابتدا شربت را درست می‌کنیم. برای این کار، آب و آب لیمو را در یک قابلمه می‌ریزیم. سپس شکر را اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت بالا قرار می‌دهیم. کمی هم می‌زنیم تا شکر کامل حل شود.

مرحله دوم

سپس می‌گذاریم مخلوط آب و شکر به جوش بیاید. وقتی کمی جوشید، حرارت را کم می‌کنیم و می‌گذاریم به آرامی به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. این شربت باید غلیظ شود. بعد از این مدت شربت را از روی حرارت برمی‌داریم و کمی وانیل به آن اضافه می‌کنیم تا طعم‌دار شود.

مرحله سوم آموزش رول کنافه پنیری

در این مرحله، شربت را در یک ظرف مناسب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا به طور کامل خنک شود. برای تهیه رول کنافه، یک لایه از رشته‌های کنافه را بیرون می‌آوریم و روی باقی‌مانده را با یک حوله مرطوب می‌پوشانیم تا خشک نشود.

مرحله چهارم

در این مرحله با قیچی آشپزخانه، رشته‌ها را به طول 12 سانتی‌متر و عرض 5 سانتی‌متر برش می‌زنیم. یک رشته باریک ۱ سانتی‌متری را هم برش می‌زنیم. این رشته یک سانتی‌متری را به صورت افقی در قسمت بالای رشته‌ دیگر قرار می‌دهیم تا حالت T شکل بگیرد.

مرحله پنجم

سپس ۲ قاشق چای‌خوری پنیر ریکوتا را روی رشته نازک کادایف قرار می‌دهیم. دو طرف رشته نازک را روی پنیر ریکوتا می‌پیچیم. وقتی مطمئن شویم که طرفین به خوبی بسته شده و پنیر بیرون نمی‌زند، ابتدا و انتهای رشته را کمی با آب مرطوب کرده و آغاز به…

“““html

رول کردن می کنیم.

مرحله ششم آموزش رول کنافه پنیری

سپس رول کادایف را داخل یک سینی مخصوص می‌گذاریم. اگر دوست داشته باشید می‌توانید از یک تابه گرد هم استفاده کنید. در این مرحله، تمام رول‌ها را تا جایی که پنیر داریم ادامه می‌دهیم و به طور کامل می‌پیچیم.

مرحله هفتم

رول‌های کنافه را در دمای اتاق به مدت یک ساعت بدون اینکه روی آن‌ها پارچه‌ای بگذاریم، می‌گذاریم تا کمی خشک شود. سپس فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم. در این هنگام، کره را در یک ظرف می‌ریزیم و روی حرارت کتری قرار می‌دهیم تا ذوب شود.

مرحله هشتم

وقتی که کره ذوب شد، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و صبر می‌کنیم کمی خنک شود. سپس آن را روی رول‌های کنافه می‌ریزیم تا خوب به آن‌ها جذب شود. رول‌ها را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر می‌گذاریم تا کنافه‌ها بپزند و رنگ طلایی به خود بگیرند.

مرحله نهم

در این مدت، یک یا دو بار آن‌ها را برگردانیم. بعد از اینکه زمان لازم گذشت، رول‌ها را از فر خارج می‌کنیم و روی حوله آشپزخانه قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس شربت خنک شده را روی رول‌ها می‌ریزیم و آن‌ها را به ظرف سرو منتقل می‌کنیم.