آموزش سالاد اندونزی

سالاد اندونزی یکی از سالادهای خوشمزه و شناخته شده در اندونزی است که شباهت زیادی به سالاد کلم سفید دارد. برای یادگیری طرز تهیه این سالاد خوشمزه، با ادامه مطلب همراه ما باشید.

همچنین ببینید : آموزش تهیه سالاد سزار خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم برگ قرمز ۱ پیمانه
کلم برگ سفید ۲ پیمانه
کالباس نصف پیمانه
ذرت نصف پیمانه
نخود فرنگی نصف پیمانه
سس مایونز نصف پیمانه
خیارشور ۴ عدد
هویج ۲ عدد
کشمش پلویی به اندازه دلخواه
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور تهیه سالاد اندونزی

خرد کردن کلم

در ابتدا، کلم برگ‌های سفید و قرمز را به صورت رشته‌های نازک و یکنواخت خرد می‌کنیم و سپس آن‌ها را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. اگر می‌خواهید سریع‌تر کلم‌ها را خرد کنید، می‌توانید از رنده درشت استفاده کنید.

استفاده از ذرت و نخود فرنگی

خرد کردن کلم‌ها به شکل رشته‌ای باعث می‌شود سالاد شما زیباتر باشد. برای راحتی بیشتر، می‌توانید از کنسروهای ذرت و نخود فرنگی استفاده کنید. اگر دوست دارید خودتان آن‌ها را بپزید، می‌توانید هر یک را به صورت جداگانه با مقداری آب و نمک بپزید.

پخت هویج

ذرت و نخود فرنگی خیلی سریع پخته می‌شوند، پس مراقب باشید که زیاد روی حرارت نمانند تا له نشوند. حالا به سراغ هویج می‌رویم. شما می‌توانید هویج را به صورت پخته یا خام در سالاد استفاده کنید. اگر تصمیم دارید هویج را بپزید، بهتر است آن را بخارپز کنید.

خرد کردن خیارشور

هویج را به صورت رشته‌ای خرد کنید و کنار بگذارید. حالا در این مرحله، خیارشورها را به طور ریز خرد کرده و آب اضافی آن‌ها را بگیرید و کنار بگذارید. سپس کالباس را نیز به صورت نازک خرد کرده و همراه با خیارشور، هویج، نخود فرنگی و ذرت به کاسه‌ای که کلم برگ در آن است، اضافه کنید.

تهیه سس سالاد

در این مرحله باید سس سالاد را درست کنیم. برای این کار سس مایونز را داخل یک کاسه کوچک بریزید. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. اگر دوست دارید می‌توانید کمی آبلیمو هم به سس اضافه کنید.

مخلوط سس و سالاد

پس از آماده شدن سس، آن را به مواد سالاد اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید به طوری که مواد له نشوند. در انتها سالاد را با کشمش، زیتون سیاه یا گوجه گیلاسی به سلیقه خود تزیین کرده و در یخچال بگذارید تا سالاد طعم بگیرد. پس از دو ساعت سالاد را سرو کنید.

نکات تهیه سالاد اندونزی

سالاد اندونزی رژیمی

اگر می‌خواهید این سالاد را به صورت رژیمی درست کنید، باید مواد پر کالری را حذف یا عوض کنید. می‌توانید به جای سس مایونز از ماست کم چرب، روغن زیتون یا آب لیمو تازه استفاده کنید. همچنین کشمش هم کالری بالایی دارد، بهتر است آن را هم از دستور حذف کنید.

سالاد اندونزی قالبی

اگر می‌خواهید سالاد اندونزی را به صورت قالبی درست کنید، ابتدا کمی نمک درون قالب بزنید. سپس یک کیسه فریزر را باز کرده و داخل قالب قرار دهید. این کار باعث می‌شود که کیسه به قالب بچسبد و در زمان اضافه کردن سالاد تکان نخورد. سپس سالاد را به آرامی داخل قالب ریخته و با کمی فشار پشت قاشق آن را فشرده کنید. بعد از آن در یخچال قرار دهید تا سالاد شکل بگیرد.

سالاد اندونزی با کشمش

در دستور اصلی سالاد اندونزی کشمش وجود ندارد، اما در دستور ایرانی می‌توانید به دلخواه کشمش هم اضافه کنید. برای این کار حتماً از کشمش پلویی استفاده کنید و قبل از اضافه کردن، آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب سرد بخیسانید تا نرم شوند، سپس به سالاد اضافه کنید.

همچنین ببینید : آموزش سالاد فصل رژیمی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

سالاد اندونزی با فلفل دلمه‌ای

اگر می‌خواهید از فلفل دلمه‌ای در سالاد خود استفاده کنید، توصیه می‌شود از چند رنگ مختلف استفاده کنید تا زیبایی سالادتان بیشتر شود. برای اضافه کردن فلفل دلمه‌ای به این سالاد، کافی است آنها را مانند کلم به صورت نواری برش بزنید.

سالاد اندونزی با قارچ

برای تهیه این سالاد خوشمزه با قارچ، می‌توانید از دو روش استفاده کنید؛ اولین روش خرد کردن قارچ‌ها به صورت حلقه‌ای و اضافه کردن آنها به صورت خام به سالاد و روش دوم این است که قارچ‌ها را کمی تفت داده و سپس به سالاد اضافه کنید.