آموزش سالاد ایچ
سالاد ایچ یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب ارمنی است که میتوان آن را به روشهای مختلف تهیه کرد. برای یادگیری این دستور پخت، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
سیر | ۱ حبه |
گوجه فرنگی | ۵۰۰ گرم |
سس گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای | ½ فلفل |
بلغور گندم | ½ لیوان |
آب | ½ لیوان |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
پیازچه | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد ایچ ارمنی
مرحله اول
برای درست کردن سالاد ایچ رستورانی، ابتدا پیاز را به صورت کوچک خرد کرده و با مقداری روغن زیتون در یک تابه تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود. سپس کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، تفت دادن را ادامه میدهیم تا پیاز و ادویهها به خوبی مخلوط شوند. سپس سیر را رنده کرده و به تابه اضافه میکنیم. باید توجه کنیم که سیر خیلی سریع میسوزد، پس فقط تا زمانی که عطر آن بلند شود، تفت میدهیم.
مرحله سوم
حالا فلفل دلمهای را خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم. پس از نرم شدن فلفل، گوجه فرنگی را به صورت ریز خرد کرده و به همراه سس گوجه فرنگی و بلغور گندم که از قبل خیس کردهایم، به تابه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
سپس ۱ یا نیم لیوان آب به تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مواد سالاد با حرارت بسیار کم بپزند. وقتی که همه مواد پخته شدند و آب تبخیر شد، تابه را کنار میگذاریم تا سالاد سرد شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه سالاد به دمای اتاق رسید، جعفری و پیازچه را ریز خرد کرده و به سالاد اضافه میکنیم. سپس سالاد را در ظرف سرو میریزیم و آب لیمو ترش و روغن زیتون را به آن اضافه میکنیم.
مرحله ششم
حالا روی ظرف سالاد را با سلفون میپوشانیم و تا زمان.serving در یخچال میگذاریم تا کاملا خنک شود و طعم آن به خوبی جا بیفتد. پس از خنک شدن، سالاد را با سبزیجات معطر تزئین کرده و به صورت خنک سرو میکنیم.