آموزش سالاد ایچ

سالاد ایچ یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب ارمنی است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف تهیه کرد. برای یادگیری این دستور پخت، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز ۱ عدد کوچک
سیر ۱ حبه
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای ½ فلفل
بلغور گندم ½ لیوان
آب ½ لیوان
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
پیازچه ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه سالاد ایچ ارمنی

مرحله اول

برای درست کردن سالاد ایچ رستورانی، ابتدا پیاز را به صورت کوچک خرد کرده و با مقداری روغن زیتون در یک تابه تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود. سپس کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا پیاز و ادویه‌ها به خوبی مخلوط شوند. سپس سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. باید توجه کنیم که سیر خیلی سریع می‌سوزد، پس فقط تا زمانی که عطر آن بلند شود، تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

حالا فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. پس از نرم شدن فلفل، گوجه فرنگی را به صورت ریز خرد کرده و به همراه سس گوجه فرنگی و بلغور گندم که از قبل خیس کرده‌ایم، به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس ۱ یا نیم لیوان آب به تابه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم مواد سالاد با حرارت بسیار کم بپزند. وقتی که همه مواد پخته شدند و آب تبخیر شد، تابه را کنار می‌گذاریم تا سالاد سرد شود.

مرحله پنجم

بعد از اینکه سالاد به دمای اتاق رسید، جعفری و پیازچه را ریز خرد کرده و به سالاد اضافه می‌کنیم. سپس سالاد را در ظرف سرو می‌ریزیم و آب لیمو ترش و روغن زیتون را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا روی ظرف سالاد را با سلفون می‌پوشانیم و تا زمان.serving در یخچال می‌گذاریم تا کاملا خنک شود و طعم آن به خوبی جا بیفتد. پس از خنک شدن، سالاد را با سبزیجات معطر تزئین کرده و به صورت خنک سرو می‌کنیم.