“`html
آموزش سالاد تربچه و هویج
سالادها یکی از انواع غذاهایی هستند که میتوانند در کنار غذا یا به صورت جداگانه به عنوان یک وعده غذایی سرو شوند. در سالادها معمولاً از ترکیب سبزیجات مختلف استفاده میشود. در سالاد تربچه و هویج که نامش مشخص است، از تربچه و هویج همراه با پیاز و گشنیز استفاده میشود و سپس با سس مخصوصی که در ادامه توضیح داده میشود، طعمدار میشود. این سالاد میتواند به عنوان یک سالاد رژیمی و در کنار وعده اصلی غذا سرو گردد. برای مشاهده دستور کامل و مرحله به مرحله تهیه سالاد تربچه و هویج، تا انتها با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم سالاد تربچه و هویج | |
تربچه | چند عدد |
هویج | ۲ عدد |
پیاز سبز | ۴ عدد |
برگ تازه گشنیز | یک چهارم فنجان |
مواد لازم برای سس | |
پوست لیمو تازه | ۱ عدد |
آب لیمو تازه | ۳ قاشق چای خوری |
سرکه سیب | ۱ قاشق غذا خوری |
عسل خام | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک دریا و فلفل ساییده شده | هر کدام یک چهارم قاشق چای خوری |
آموزش سالاد تربچه و هویج
مرحله اول
برای درست کردن سالاد خوشمزه با تربچه و هویج، ابتدا همه سبزیجات را به خوبی میشوییم. بعد تربچه و هویج را به صورت ورقههای نازک برش میزنیم. همچنین پیاز سبز و گشنیز را به صورت حلقهای یا ریز خرد میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، همه سبزیجات خرد شده را داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. برای تهیه سس، یک شیشه مناسب انتخاب میکنیم و در آن مقداری نمک و فلفل سیاه ساییده شده و روغن زیتون میریزیم.
مرحله سوم
حالا سرکه و عسل را به شیشه اضافه میکنیم. سپس آب لیمو تازه و پوست رنده شده لیمو را هم اضافه میکنیم. در نهایت درب شیشه را میبندیم و آن را خوب تکان میدهیم تا همه مواد سس به خوبی ترکیب شوند.
مرحله چهارم
سپس سس را روی سبزیجات خرد شده میریزیم و همه چیز را با هم مخلوط میکنیم تا سس به طور کامل روی سبزیجات بپوشاند. بعد از آن، سالاد را حداقل یک ساعت یا بهتر است یک شب در یخچال قرار میدهیم تا طعمها به خوبی و به هم بخورند.