آموزش سالاد تک نفره

سالاد تک نفره یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب در روسیه است که برای مهمانی‌ها بسیار مناسب می‌باشد. برای یادگیری چطور این سالاد را درست کنیم، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۱۲ نفر
سیب‌زمینی ۱ کیلوگرم
نخود فرنگی ۱ پیمانه
هویج ۴ عدد متوسط
خیارشور ۱۲ عدد
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا به مقدار کافی
روغن مایع به مقدار کافی
نمک و ادویه به مقدار کافی

آموزش سالاد تک نفره

مرحله اول

برای درست کردن سالاد تک نفره روسی، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را خوب می‌شوییم و در یک قابلمه می‌ریزیم. سپس تا سطح آن‌ها آب می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم تا بپزند. همچنین هویج‌ها را تمیز کرده و در یک قابلمه دیگر با آب می‌گذاریم تا بپزند.

مرحله دوم

بعد از اینکه هویج‌ها نیم‌پز شدند، نخود فرنگی‌ها را هم به قابلمه اضافه کرده تا با هویج‌ها بپزند. خیارشورها را روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می‌کنیم و وقتی هویج‌ها پخته شدند، آنها را هم مکعبی خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

حال سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به صورت مکعبی خرد می‌کنیم و تمام مواد که شامل سیب‌زمینی، هویج، نخود فرنگی و خیارشور می‌شوند را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. سپس سس مایونز و کمی نمک و ادویه دلخواه خود را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا سس را به مواد اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و در یخچال قرار می‌دهیم تا سالاد خنک شود. در این حین، به آماده کردن ظرف‌های سرو سالاد می‌پردازیم.

مرحله پنجم

برای سرو، قالب مافین را چرب می‌کنیم و خمیر یوفکا را نصف کرده و روی هم می‌گذاریم. می‌توانیم دو ورق خمیر یوفکا را با هم روی هم قرار دهیم. سپس یک لیوان در وسط خمیر قرار داده و لایه اول را داخل قالب می‌گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله، لایه دوم خمیر را چرب می‌کنیم و آن را از سمت چرب شده داخل قالب قرار می‌دهیم و قالب را در فر با دمای ۱۷۰ درجه می‌گذاریم تا خمیرها طلایی شوند. پس از پخت، قالب را از فر خارج کرده و داخل آن را با سالاد پر می‌کنیم. نوش جان!