آموزش سالاد ذرت

سالاد ذرت یکی از سالادهای خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توان آن را با مواد مختلف درست کرد. برای یادگیری طرز تهیه این سالاد، با مجله آنلاین رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کنسرو ذرت ۱٫۵ پیمانه
ماست پرچرب ½ پیمانه
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق چایخوری
شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری
خیار ۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه سالاد ذرت

برش خیار ها و گوجه فرنگی

ابتدا خیارها را به شکل حلقه‌ای برش می‌زنیم و سپس آن‌ها را به صورت ریز خرد می‌کنیم، آن‌گاه آن‌ها را داخل یک کاسه سالاد می‌ریزیم. بعد، گوجه‌فرنگی‌ها را نیز به همین ترتیب خرد کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم.

افزودن ذرت

برای ذرت، می‌توانیم از ذرت تازه استفاده کرده و آن را با نمک بپزیم یا از کنسرو ذرت آماده استفاده کنیم. سپس ذرت را به کاسه سالاد اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند.

تهیه سس سالاد

برای تهیه سس سالاد، ماست و سس مایونز را در یک کاسه کوچک به خوبی مخلوط می‌کنیم. سپس شوید خشک، آب لیمو ترش و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

استراحت دادن به مواد

در پایان، عسل (اگر عسل در دسترس نیست، می‌توانید از شکر استفاده کنید) را به سس اضافه می‌کنیم و بعد از اینکه سس آماده شد، آن را روی مواد سالاد می‌ریزیم و همه چیز را هم می‌زنیم. در نهایت، سالاد را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا سس به خوبی به سالاد نفوذ کند.