آموزش سالاد سوسیس
سالاد سوسیس یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب در سراسر دنیاست و میتوان از آن به عنوان یک وعده غذایی سبک استفاده کرد. برای یادگیری طرز تهیه این سالاد با ما در مجله آنلاین رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سوسیس | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۵۰۰ گرم |
خیار شور | ۲۰۰ گرم |
سس مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
پیازچه | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد سوسیس
پخت سیب زمینی
برای تهیه سالاد سوسیس خوشمزه اول سیبزمینیها را با ۲ پیمانه آب و کمی نمک در یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت بالا بگذارید تا آب زودتر به جوش بیاید و سیبزمینیها بپزند.
وقتی سیبزمینیها پخته شدند، آنها را پوست کنده و به تکههای کوچک ببرید. سپس این تکهها را در یک کاسه بزرگ بریزید. بعد از آن، سوسیسها را به صورت حلقه حلقه برش دهید و در روغن سرخ کنید.
اضافه کردن مواد به کاسه
سوسیسها را نباید زیاد برشته کنید؛ بهتر است کمی نرمتر از روغن خارج کنید. سپس سوسیسهای سرخشده را به کاسه سالاد اضافه کنید. در مرحله بعد، خیارشور و پیازچه را ریز خرد کنید و به کاسه اضافه کنید.
تهیه سس سالاد
برای تهیه سس سالاد، در یک کاسه کوچک سس مایونز را با آب لیمو ترش، سس خردل، روغن زیتون، و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. سپس این مخلوط را به سالاد اضافه کنید.
استراحت دادن
حالا به آرامی سالاد را هم بزنید تا سس به همه قسمتهای آن برسد. سپس روی کاسه سالاد را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها با هم ترکیب شده و سالاد سرد شود.
سرو
بعد از ۲ ساعت، سالاد را از یخچال خارج کنید و اگر دوست دارید، آن را در ظرفهای جداگانه سرو کنید. یادتان باشد که این سالاد خیلی سنگین است، بنابراین برای هر نفر نیازی نیست مقدار زیادی از آن تهیه کنید.