آموزش سالاد سیب سبز

سالاد سیب سبز یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و گام به گام طرز تهیه این سالاد خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب سبز ۳ عدد
ساقه کرفس ۱ فنجان
سس مایونز ½ فنجان
ماست خامه ای ½ فنجان
نمک ⅛ قاشق چایخوری
شکر یا عسل ۱ قاشق غذاخوری
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کشمش ۱۰۰ گرم
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق چایخوری

آموزش سالاد سیب سبز

مرحله اول

برای تهیه سالاد سیب سبز، ابتدا سیب‌ها را خوب بشویید و پوست آنها را بکنید. سپس سیب‌ها را به صورت مکعبی برش دهید. بعد از آن، ساقه کرفس را شسته و به صورت قطعات کوچک خرد کنید.

مرحله دوم

حالا مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس آنها را همراه با سیب سبز خرد شده، کرفس و کشمش در یک کاسه بزرگ بریزید و به خوبی مخلوط کنید.

مرحله سوم

برای درست کردن سس، ماست خامه‌ای و سس مایونز را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیبشان یکدست شود. به این مخلوط، آب لیمو، نمک و عسل را اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا با چنگال سس را هم بزنید تا کاملاً یکنواخت شود. سپس مخلوط سالاد را به کاسه سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه‌ مواد به سس آغشته شوند. سپس روی کاسه را بپوشانید.

مرحله پنجم

سالاد را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌ها به هم بپیوندند. اگر دوست دارید سالاد رژیمی باشد، می‌توانید به جای سس مایونز و ماست خامه‌ای از ماست کم چرب استفاده کنید.

مرحله ششم

بعد از ۱ ساعت، سالاد را از یخچال بیرون بیاورید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. در پایان، سالاد را با مقداری کشمش، کنجد یا مغز پسته تزئین کنید و کنار غذا سرو کنید. نوش جان.