آموزش سالاد شیرازی

سالاد شیرازی یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به راحتی و سریع آماده می‌شود. برای یادگیری روش تهیه آن، ادامه این مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای ۴ نفر
خیار سالادی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط
پیاز سفید ۱ عدد متوسط
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
آبغوره ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه سالاد شیرازی

خرد کردن خیار و گوجه فرنگی ها

برای درست کردن سالاد شیرازی، اول خیارها را خوب می‌شوییم، سپس دو سر آن‌ها را می‌بریم و به شکل مکعب‌های کوچک خرد می‌کنیم. خیارهای خرد شده را در یک ظرف مناسب می‌ریزیم. بعد از آن، گوجه فرنگی‌ها را هم می‌شوییم و مثل خیارها خرد کرده و به ظرف اضافه می‌کنیم.

خرد کردن پیاز

حالا نوبت به پیاز می‌رسد. پیاز را پوست می‌گیریم و به صورت نگینی ریز خرد کرده و به سالاد اضافه می‌کنیم. مواد اصلی سالاد شیرازی فقط خیار، گوجه فرنگی و پیاز هستند، پس بهتر است از اضافه کردن مواد دیگر خودداری کنیم.

افزودن نعناع و ادویه

در مرحله نهایی، نعناع خشک را روی سالاد می‌پاشیم و همه چیز را مخلوط می‌کنیم. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه را با آبغوره مخلوط می‌کنیم و به سالاد اضافه می‌کنیم. در انتها، سالاد را در یخچال می‌گذاریم تا خنک شود.