آموزش سالاد شیرازی
سالاد شیرازی یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به راحتی و سریع آماده میشود. برای یادگیری روش تهیه آن، ادامه این مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
خیار سالادی | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد متوسط |
پیاز سفید | ۱ عدد متوسط |
نعنا خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
آبغوره | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد شیرازی
خرد کردن خیار و گوجه فرنگی ها
برای درست کردن سالاد شیرازی، اول خیارها را خوب میشوییم، سپس دو سر آنها را میبریم و به شکل مکعبهای کوچک خرد میکنیم. خیارهای خرد شده را در یک ظرف مناسب میریزیم. بعد از آن، گوجه فرنگیها را هم میشوییم و مثل خیارها خرد کرده و به ظرف اضافه میکنیم.
خرد کردن پیاز
حالا نوبت به پیاز میرسد. پیاز را پوست میگیریم و به صورت نگینی ریز خرد کرده و به سالاد اضافه میکنیم. مواد اصلی سالاد شیرازی فقط خیار، گوجه فرنگی و پیاز هستند، پس بهتر است از اضافه کردن مواد دیگر خودداری کنیم.
افزودن نعناع و ادویه
در مرحله نهایی، نعناع خشک را روی سالاد میپاشیم و همه چیز را مخلوط میکنیم. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه را با آبغوره مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم. در انتها، سالاد را در یخچال میگذاریم تا خنک شود.