آموزش سالاد شیشه ای

سالاد شیشه ای یکی از سالادهای خوشمزه و آسان است که با مواد مختلفی تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله سالاد شیشه‌ای را ببینید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

“““html

مواد لازم سالاد شیشه ای
لوبیا‌ سفید ۱ پیمانه
کینوا ۱ پیمانه
فلفل‌ دلمه ای زرد ½ فلفل دلمه ای
هویج ۱ عدد کوچک
گوجه‌ گیلاسی ۴ عدد
کلم بنفش ½ پیمانه
تخم‌ کتان ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
مواد لازم سس سالاد
روغن‌ زیتون ۶ قاشق غذاخوری
سرکه‌ بالزامیک ۳ قاشق غذاخوری
آب‌ لیمو ترش ۳ قاشق غذاخوری
سس‌ خردل ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش سالاد شیشه ای

مرحله اول

برای تهیه سالاد شیشه‌ای خوشمزه، ابتدا لوبیا سفید را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه در یک قابلمه آب بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید لوبیا به خوبی بپزد.

مرحله دوم

در این مرحله، کینوا را به همراه مقداری آب لیمو تازه و نمک در یک قابلمه دیگر بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. بگذارید کینوا کاملاً پخته و آب داخل قابلمه تبخیر شود.

مرحله سوم

زمانی که لوبیا پخته شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و لوبیا را در یک آبکش بریزید. سپس فلفل دلمه‌ای، گوجه گیلاسی و هویج را بشویید. پوست هویج را جدا کرده و آن را به صورت درشت رنده کنید.

مرحله چهارم

حالا گوجه گیلاسی‌ها را از وسط نصف کرده و فلفل دلمه‌ای را به صورت نواری خرد کنید. کلم را هم به صورت رشته‌ای خرد کرده و بشویید، سپس در آبکش بریزید و بگذارید آب اضافی‌اش برود.

مرحله پنجم

در این مرحله به تهیه سس سالاد می‌پردازیم. برای این کار، روغن زیتون را به همراه سرکه بالزامیک، سس خردل، آب لیمو تازه و مقداری نمک و فلفل سیاه در یک شیشه درب‌دار بریزید و درب آن را ببندید.

مرحله ششم

اکنون شیشه را به خوبی تکان دهید تا مواد سس مخلوط شود. سپس سس را در یک ظرف شیشه‌ای دیگر بریزید. سپس، به ترتیب لوبیا پخته شده، کینوا، فلفل دلمه‌ای، هویج، گوجه گیلاسی و کلم را درون شیشه بریزید.

مرحله هفتم

در نهایت، تخم کتان را داخل ظرف شیشه‌ای درب‌دار بریزید و درب آن را محکم ببندید و آن را در یخچال نگهداری کنید. برای سرو سالاد، ابتدا ظرف را تکان دهید تا سس با مواد ترکیب شود و سپس سالاد را سرو کنید. نوش جان.