آموزش سالاد لبو

سالاد یکی از غذاهای پیش‌غذا است که بسیاری از افراد آن را دوست دارند. بعضی از سالادها می‌توانند به عنوان وعده غذایی سبک هم استفاده شوند. یکی از این سالادها، سالاد لبو است. این سالاد را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها و یا عصرانه در جشن تولدها سرو کنید. لبو در این سالاد طعم خوبی همراه با پیاز، سیر و سبزیجات ایجاد می‌کند و سرشار از آنتی‌اکسیدان است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله سالاد لبو، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم سالاد لبو
لبوی پخته شده ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
پیاز قرمز ۱ عدد کوچک
سیر رنده شده ۲ حبه
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
شوید ۲ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای سس
ماست نصف لیوان
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
عسل نصف قاشق چای خوری
نعنای تازه خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم

آموزش سالاد لبو

مرحله اول

برای درست کردن سالاد خوشمزه با لبو و پیاز قرمز، ابتدا لبوها را شسته و همراه با کمی آب در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. درب قابلمه را هم می‌گذاریم تا خوب بپزد. زمانی که لبوها پخته شدند، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم تا خنک شوند.

مرحله دوم

سپس لبوها را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم. بعد از آن، پیاز را هم می‌شوییم، پوست می‌کنیم و به قطعات کوچک خرد می‌کنیم. جعفری و شوید را هم شسته و به صورت ریز ساطوری می‌کنیم. سیر را هم رنده می‌کنیم و تمامی این مواد را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله سوم

در مرحله بعدی، یک کاسه دیگر برمی‌داریم و سس سالاد را درست می‌کنیم. در یک کاسه کوچک، ماست، سس مایونز، روغن زیتون، آب لیمو و سرکه را ترکیب می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. سپس عسل و مقدار لازم نمک و فلفل را هم اضافه کرده و دوباره همه را مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا نعنای تازه را می‌شوییم و به صورت ریز خرد می‌کنیم و به سس اضافه می‌کنیم. شما می‌توانید از نعنای خشک هم استفاده کنید. حالا مواد سس را به کاسه سالاد اضافه می‌کنیم و به آرامی همه چیز را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس سالاد را در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.