آموزش سالاد لوبیا سفید

سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مردم زیادی آن را دوست دارند. بعضی از سالادها می‌توانند به عنوان وعده غذایی سبک هم استفاده شوند. یکی از این سالادها، سالاد لوبیا سفید است. می‌توانید این سالاد را به عنوان پیش غذا در مهمانی‌ها یا برای عصرانه در تولدها سرو کنید، همچنین می‌توانید به عنوان شام سبک در خانه تهیه کنید. وجود لوبیا سفید در این سالاد طعم خوبی ایجاد می‌کند و به همراه زیتون و پیاز بنفش، خیلی خوشمزه می‌شود. همچنین لوبیا سفید برای سلامتی مفید و مقوی است. سس این سالاد هم مایونز ندارد و برای افرادی که رژیم غذایی دارند مناسب است. اگر پنیر را حذف کنید، این سالاد برای گیاه‌خواران هم مناسب است.

مواد لازم برای سس
روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
سرکه ۳ قاشق غذا خوری
سس خردل نصف قاشق چای خوری
سیر رنده شده ۲ حبه
عسل ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
مواد لازم برای سالاد
لوبیا سفید ۱ پیمانه
پیاز بنفش ۱ عدد متوسط
گوجه ۲ عدد
زیتون بدون هسته نصف پیمانه
پنیر فتا ۱۵۰ گرم

دستور پخت سالاد لوبیا سفید

مرحله اول

برای درست کردن سالاد لوبیا سفید، اول یک کاسه برمی‌داریم و همه مواد سس را در آن می‌ریزیم. سپس آنها را خوب با هم مخلوط می‌کنیم. لوبیا سفید را یک شب قبل می‌شوییم و کمی آب به آن اضافه می‌کنیم تا خیس بخورد.

مرحله دوم

در طول شب، دو بار آب لوبیا را عوض می‌کنیم تا نرم شود. سپس با کمی آب داخل یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد. بعد آن را آبکش کرده و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. حالا یک کاسه بزرگ برمی‌داریم.

مرحله سوم

در این مرحله، پیاز را خوب می‌شوییم و پوست می‌کنیم و به صورت خلالی متوسط خرد می‌کنیم. پنیر فتا را هم به شکل مکعب‌های کوچک خرد می‌کنیم. سپس لوبیاها را به آن اضافه می‌کنیم. گوجه و زیتون را هم خرد کرده و به سالاد اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا سس را به سالاد اضافه می‌کنیم و به آرامی مخلوط می‌کنیم تا سس به تمام مواد برسد و همه چیز طعم‌دار شود. حدود یک ساعت اجازه می‌دهیم تا استراحت کند و طعم‌ها به هم بخورد. سپس سالاد را در یک ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

مطالب پیشنهادی