آموزش سالاد مرغ و کرفس

سالاد مرغ و کرفس یکی از سالادهای خوشمزه و ساده و کم کالری است. اگر دوست داشته باشید، می‌توانید مرغ را حذف کنید و سالاد را به‌صورت گیاهی درست کنید. همچنین می‌توانید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید در این سالاد استفاده کنید. حتی می‌شود میوه‌های مختلفی هم به آن اضافه کرد. این سالاد بسیار مناسب ماه‌های تابستان است و می‌توان آن را در کنار وعده‌های اصلی غذا سرو کرد. برای یادگیری طرز تهیه کامل و گام‌به‌گام سالاد مرغ و کرفس، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم سالاد مرغ و کرفس
سینه مرغ پخته شده ۶۵۰ گرم
تخم مرغ بزرگ آب پز ۶ عدد
کرفس ریز خرد شده نصف لیوان
پیاز قرمز خرد شده یک چهارم یک عدد
آووکادو کوچک (اختیاری) ۲ عدد
مواد لازم برای سس
ماست یونانی ساده ۱ لیوان
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
سس خردل ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سرکه سیب یا آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری

آموزش سالاد مرغ و کرفس

مرحله اول

برای تهیه این سالاد خوشمزه، ابتدا یک کاسه متوسط بردارید و سس را آماده کنید. تمام مواد لازم برای سس (ماست، روغن زیتون، سس خردل، سرکه، نمک و فلفل) را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله مزه‌ سس را بچشید و اگر نیاز بود، به آن نمک و فلفل اضافه کنید. مرغ را از قبل با یک پیاز و کمی ادویه بپزید. بعد از اینکه مرغ پخته شد، آن را ریش ریش یا خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم

تخم‌مرغ‌های آب‌پز شده را پوست کرده و به صورت نگینی ریز خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، مرغ، آووکادو خرد شده، کرفس خرد شده، پیاز نگینی خرد شده و تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید.

مرحله چهارم

در مرحله آخر، سس را روی مخلوط بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه‌ مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس سالاد را سرو کنید. توجه داشته باشید که به خاطر وجود آووکادو، بهتر است سالاد را سریع سرو کنید تا آووکادو تغییر رنگ ندهد.