آموزش سالاد مرغ کاری

در دنیای پرتنوع آشپزی، سالاد مرغ کاری یکی از آن دستورهایی است که همیشه طرفداران خودش را دارد. این سالاد با ترکیب طعم‌های خوشمزه و معطر کاری، تازگی میوه‌ها و تردی سبزیجات، نه تنها یک وعده غذایی سبک و خوشمزه به شما می‌دهد، بلکه تجربه‌ای خاص از طعم‌ها را نیز به شما هدیه می‌کند. بیایید با هم این دستور پخت خوش طعم و رنگارنگ را یاد بگیریم.

برای درست کردن سالاد مرغ کاری، سینه مرغ را با کمی روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه طعم‌دار کنید و سپس آن را در فر یا تابه بپزید. کرفس، پیاز قرمز و سیب را خرد کنید. بعد از اینکه مرغ پخت، آن را ریز بریده و با سبزیجات، بادام هندی و کشمش مخلوط کنید. سپس سس مایونز، سرکه، پودر کاری و فلفل را به ترکیب اضافه کنید و سالاد را در یخچال بگذارید تا مزه‌ها با هم ترکیب شوند. در نهایت با گشنیز تازه و گردو سرو کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش سالاد مرغ ترکیه ای

مواد لازم برای 2 نفر مقدار
سیب (اختیاری) ۱ عدد
ساقه کرفس ۲ عدد
سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز ریز ۱ عدد
بادام هندی بو داده ۱/۴ پیمانه
پودر کاری ۲ قاشق غذاخوری
کشمش ۱/۴ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد
سس مایونز ۱/۲ پیمانه
گشنیز تازه ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم

آموزش سالاد مرغ کاری

مرحله 1: مزه‌دار کردن مرغ

ابتدا سینه مرغ را با کمی روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به خوبی طعم‌دار کنید. این ترکیب را روی مرغ بمالید و سپس آن را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به خورد مرغ بروند. در این زمان، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

مرحله 2: پختن مرغ

پس از اینکه مرغ طعم‌دار شد، آن را در فر یا تابه بپزید تا به خوبی پخته شود و طلایی شود. سپس مرغ را از حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. بعد از اینکه مرغ خنک شد، آن را خرد کنید.