آموزش سالاد میگو
سالاد میگو یکی از سالادهای خوشمزه و سالم دریایی است که میتوان با مواد مختلف تهیهاش کرد. برای یادگیری این روش آشپزی دریایی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۳۰۰ گرم |
کاهو فرانسوی | ۱ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۴ عدد متوسط |
سرکه بالزامیک | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۸ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد میگو
آماده سازی میگو ها
برای درست کردن سالاد میگو خوشمزه، ابتدا میگوها را تمیز کرده و رگ سیاه پشت آنها را خارج میکنیم. سپس میگوها را در یک کاسه مناسب قرار میدهیم. اکنون نصف روغن زیتون را به میگوها اضافه کرده و کمی نمک، فلفل سیاه و پودر سیر میزنیم.
طعم دار کردن میگو ها
حالا میگوها را با دست زیر و رو میکنیم تا مزهدار شوند (میتوانید برای مزهدار کردن میگوها از آب لیمو ترش و زنجبیل هم استفاده کنید). سپس یک سلفون روی کاسه میکشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم تا میگوها طعمدار شوند.
تفت دادن
بعد از ۳۰ دقیقه، میگوها را از یخچال خارج کرده و آنها را با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت میدهیم تا سرخ شوند. شدت سرخ کردن میگوها به سلیقه شما بستگی دارد؛ اگر دوست دارید میگوها آبدار باشند، کمتر تفت دهید.
مخلوط سایر مواد
پس از تمام شدن سرخ کردن میگوها، باقیمانده روغن زیتون را با سرکه بالزامیک، پاپریکا، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل مخلوط میکنیم تا خوب ترکیب شوند، سپس کنار میگذاریم.
خرد کردن برگ های کاهو
حالا برگهای کاهو را باز کرده، پس از شستشو و خرد کردن آنها را در ظرف سالاد میریزیم. همچنین گوجهفرنگیها را خرد کرده و به ظرف سالاد اضافه میکنیم (گوجهگیلاسی نیاز به خرد کردن ندارد).
اضافه کردن میگو ها به سالاد
در نهایت میگوهای سرخ شده را به سالاد اضافه کرده و سس را روی مواد سالاد میریزیم. سپس مواد را خوب مخلوط میکنیم تا سس به همه نقاط سالاد برسد. در پایان میتوانید سالاد را بلافاصله سرو کنید یا آن را در یخچال گذاشته و به صورت سرد میل کنید.