آموزش سالاد والدورف

سالاد والدورف یک سالاد خوشمزه و جذاب آمریکایی است که می‌توان آن را به عنوان پیش غذا یا یک شام سبک سرو کرد. تاریخچه این سالاد به بیش از ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد و برای اولین بار در هتل والدروف شهر نیویورک تهیه شده است. این سالاد با سیب تازه درست می‌شود و شامل سیب تازه (قرمز یا سفید)، کرفس تازه، گردو (یا بادام‌زمینی) و سس مایونز است. این سالاد به دو نوع تهیه می‌شود: یکی فقط شامل سبزیجات است و دیگری که با مرغ پخته و گریل شده ترکیب می‌شود و به آن چیکن والدورف می‌گویند. سالاد والدورف معمولاً بر روی برگ‌های تازه و جوان کاهو سرو می‌شود و مقدار مناسبی از سالاد در ظرف بر روی این برگ‌ها قرار می‌گیرد. این سالاد طعم خاصی دارد و به خاطر روش سرو و مزه‌ی عالی‌اش در سراسر دنیا محبوب است. در برخی نسخه‌های سالاد والدورف از عسل برای طعم متفاوت استفاده می‌شود و در برخی دیگر از کشمش، دانه‌های انگور، جعفری خرد شده و بادام‌زمینی نیز استفاده می‌شود. این مواد اضافی به سلیقه خودتان بستگی دارد. سالاد والدورف می‌تواند یک گزینه خوب و خوشمزه برای وعده شام باشد بدون اینکه باعث اضافه وزن شود و وعده‌ای سبک به حساب می‌آید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه سالاد والدورف، ادامه مطلب را دنبال کنید.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
عسل ۱ قاشق غذا خوری
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سیب سبز ۲ عدد
کرفس ۴ شاخه
کاهو ۱ عدد
گردو یک سوم پیمانه
کشمش یک چهارم پیمانه
سس مایونز نصف پیمانه
آب لیمو ترش ۳ قاشق چای خوری

آموزش سالاد والدورف

مرحله اول

برای تهیه سالاد خوشمزه والدورف، اول یک کاسه بردارید و در آن ماست، سس مایونز، عسل، آبلیمو، نمک و فلفل را بریزید و خوب هم بزنید. ساقه‌های کرفس را به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، کاهو را هم به صورت ریز خرد کنید و کنار بگذارید. سپس سیب سبز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. بعد از آن، همه مواد را به سس اضافه کنید. سپس گردو و کشمش را هم به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

مرحله سوم

حال مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا سبزیجات با سس ترکیب شوند و طعم‌دار شوند. سپس یک ساعت آن را در یخچال بگذارید تا طعم سس به خوبی به سالاد برود. بعد از آن، سالاد را در ظرف مناسب سرو کنید.