آموزش سالاد پاپاتیا

سالاد پاپاتیا یک نوع سالاد زیبا و مجلسی است که با مواد متنوعی درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این سالاد، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۴ عدد
هویج ۱ عدد بزرگ
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم
خیار شور ۴ عدد
کنسرو ذرت ۲ قاشق غذاخوری
کنسور نخود فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
ماست چکیده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش سالاد پاپاتیا

مرحله اول

برای درست کردن سالاد پاپاتیا، ابتدا سیب‌زمینی و هویج را خوب بشویید. سپس آنها را به همراه ۳ لیوان آب در یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سیب‌زمینی و هویج بپزند.

مرحله دوم

بعد از اینکه هویج و سیب‌زمینی خوب پختند، پوست‌شان را جدا کنید و سپس آنها را با رنده ریز رنده کنید. سیب‌زمینی رنده شده را در یک کاسه بریزید، سپس یک تابه را روی حرارت قرار دهید.

مرحله سوم

در این مرحله، هویج رنده شده را با کمی روغن به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده شود. سپس هویج تفت داده شده را به کاسه حاوی سیب‌زمینی اضافه کنید.

مرحله چهارم

اکنون کره را به همراه ۱ قاشق غذاخوری سس مایونز، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را کنار بگذارید.

مرحله پنجم

حالا خیارشور را به صورت نگینی ریز خرد کنید و آن را با ذرت، نخود فرنگی، سیر رنده شده، ماست، باقی‌مانده سس مایونز و کمی نمک و فلفل سیاه در یک کاسه با هم ترکیب کنید تا مواد یکنواخت شوند.

مرحله ششم

حالا به اندازه یک نارنگی از مایه سیب‌زمینی بردارید و آن را به شکل یک کاسه کوچک درآورید. سپس داخل این کاسه‌های سیب‌زمینی را با مواد سالاد پر کنید و به دلخواه تزیین کنید.