“`html
آموزش سالاد چینی
سالاد چینی یکی از انواع سالادهای معروف کشور چین است که با مواد مختلفی تهیه میشود. برای مشاهده دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله سالاد چینی در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم سالاد چینی | |
سیبزمینی | ۳ عدد |
سرکه | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پیاز سفید کوچک | ۱ عدد |
خیار | ۱ عدد |
ساقه کرفس | ۱ پیمانه |
بیکن | ۲ ورق |
هویج | ۱ عدد |
کنسرو ذرت | ½ پیمانه |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش سالاد چینی
مرحله اول
برای تهیه یک سالاد چینی خوشمزه، ابتدا سیبزمینیها را خوب شسته و در یک قابلمه میگذاریم. سپس باید آنقدر آب به قابلمه اضافه کنیم که روی سیبزمینیها را بپوشاند. حالا قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله دوم
پس از ۴۵ دقیقه، وقتی سیبزمینیها کاملاً پخته شدند، آنها را از قابلمه در میآوریم و پوستشان را جدا میکنیم. سپس سیبزمینیها را در یک ظرف مناسب میگذاریم و با گوشتکوب آنها را له کرده و پوره میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، هویج را شسته و پوستش را میگیریم. سپس هویج را در یک قابلمه میگذاریم و قابلمه را تا نصف پر از آب میکنیم. سپس آن را روی حرارت قرار میدهیم تا آب به جوش بیاید و هویج نیمپز شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، سرکه و فلفل سیاه را به پوره سیبزمینی اضافه کرده و خوب هم میزنیم. سپس پوست پیاز را جدا کرده و آن را به صورت خلالی نازک خرد میکنیم و به پوره سیبزمینی اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا کنسرو ذرت را در یک آبکش میریزیم تا آبش کاملاً خارج شود. سپس ذرت را به سالاد اضافه میکنیم. بعد از آن، خیار را شسته و به صورت ورقهای و نازک خرد کرده و به پوره سیبزمینی اضافه میکنیم.
مرحله ششم
“““html
در این مرحله، ساقههای کرفس را شسته و به صورت ریز خرد میکنیم. سپس آنها را در کاسهای که حاوی پوره سیبزمینی است، میریزیم. ورقههای بیکن را به شکل مربعی خرد کرده و به پوره سیبزمینی اضافه میکنیم. حالا هویجهایی که کمی پخته شدهاند را از قابلمه خارج میکنیم.
مرحله هفتم
در اینجا هویجها را در آبکش میگذاریم تا آب اضافیشان کاملاً خارج شود. سپس هویجها را به شکل نگینی خرد کرده و به پوره سیبزمینی اضافه میکنیم. بعد از آن، مواد را خوب با هم ترکیب میکنیم. در مرحله بعد، در یک ظرف جداگانه ماست میریزیم.
مرحله هشتم
حالا ماست را با چنگال هم میزنیم تا یکدست شود. سپس سس مایونز را به ماست اضافه کرده و دوباره هم میزنیم. بعد از آن، مقداری نمک و فلفل سیاه به مخلوط سس اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب شود.
مرحله نهم
در پایان، مخلوط سس و ماست را به سالاد چینی اضافه کرده و سالاد را خوب مخلوط میکنیم تا سس به خوبی به مواد برسد. ما سالاد را با جعفری تازه تزیین کرده و سرو میکنیم. نوش جان!