آموزش سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی
سالاد یکی از پیش غذاهایی است که خیلی از افراد به آن علاقه دارند. بعضی سالادها همچنین می توانند به عنوان وعدهای سبک غذایی استفاده شوند. یکی از این سالادها، سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی است. این سالاد را میتوان در مهمانیها به عنوان پیش غذا یا به عنوان عصرانه در جشن تولدها سرو کرد. کلم موجود در این سالاد نه تنها طعم خوبی به آن میدهد بلکه بسیار مغذی و مفید برای سلامتی است. حضور تن ماهی، رب انار و روغن زیتون نیز به این سالاد طعمی خاص و متفاوت میبخشد. همچنین، تخممرغهای نیم بند در این سالاد، آن را به یک وعده غذایی کامل تبدیل میکنند. برای یادگیری مراحل کامل تهیه سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی، میتوانید با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی | |
کلم قرمز | نصف یک عدد |
نخود فرنگی | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
تن ماهی | یک سوم یک قوطی |
روغن زیتون | دو قاشق غذا خوری |
لیمو ترش | ۱ قاشق غذا خوری |
رب انار | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زیتون بدون هسته | ۵ عدد |
آموزش سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی
مرحله اول
برای تهیه سالاد خوشمزه با کلم قرمز و نخود فرنگی، ابتدا کلم را بشویید و بعد از اینکه آب آن کاملاً خارج شد، آن را رنده یا ریز خرد کنید. نخود فرنگیها را هم بشویید و با کمی آب درون یک قابلمه بریزید.
مرحله دوم
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نخود فرنگیها کاملاً پخته شوند. بعد از پخت، آنها را آبکشی کرده و کنار بگذارید. زیتونهای بدون هسته را نیز خرد کرده و کنار بگذارید. یک کاسه بزرگ بردارید و کلم، نخود فرنگی و زیتون را در آن ترکیب کنید.
مرحله سوم
در این مرحله، به تهیه سس سالاد میپردازیم. برای این کار، تن ماهی را ریز خرد کنید و در یک کاسه بریزید. سپس لیمو ترش، رب انار، روغن زیتون و مقدار کمی نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و همه چیز را با هم خوب مخلوط کنید.
مرحله چهارم
مقدار نمک بستگی به مزه تن ماهی دارد، بنابراین نمک را به میزان دلخواه اضافه کنید. سس را کاملاً مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید. تخممرغها را در یک قابلمه با مقداری آب بپزید.
مرحله پنجم
در این مرحله، برای پخت تخممرغها بین ۵ تا ۸ دقیقه زمان کافی است تا نیم بند و به صورت عسلی پخته شوند. سپس تخممرغها را پوست کنده و از وسط نصف کنید و به سلیقهی خود روی سالاد بچینید و آن را سرو کنید.