“`html
آموزش سالاد کلم چینی
سالاد کلم چینی یکی از سالادهای محبوب در چین است که با انواع طعم ها تهیه می شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این سالاد خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کلم یا کاهو چینی | ½ کلم |
خیار شور | ۴ تا ۵ عدد |
خیار تازه | ۲ عدد |
پیازچه | ۵ تا ۶ ساقه |
سس مایونز یا خامه صبحانه | ۳ قاشق سوپخوری |
روغن سالاد یا زیتون | ۱ قاشق سوپخوری |
آب سرد | ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری |
آب لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
سیر | ۱ تا ۲ حبه |
فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش سالاد کلم چینی
مرحله اول
برای تهیه این سالاد خوشمزه، اول از همه کلم را ریز خرد کرده و خوب میشوییم. بعد آن را در آبکش میریزیم تا آب اضافی آن خارج شود. سپس خیار را هم میشوییم و به صورت خلالی نازک خرد میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، خیارشور را شسته و مانند خیار به صورت خلالی نازک خرد میکنیم. حالا سس مایونز یا خامه را در یک کاسه مناسب میریزیم و با چنگال خوب هم میزنیم تا کاملاً نرم شود.
مرحله سوم
اکنون روغن سالاد را به همراه آب لیمو ترش تازه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک به سس مایونز یا خامه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس پوست سیر را جدا کرده، شسته و با رنده ریز رنده میکنیم.
مرحله چهارم
حالا سیر رنده شده را به مخلوط سس اضافه میکنیم و…
“““html
در مرحله اول، ما مواد را خوب هم میزنیم تا همه چیز مخلوط شود. اگر سس بسیار غلیظ بود، کمی آب سرد به آن اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم. سپس کلم خرد شده را در ظرف سرو میریزیم.
مرحله پنجم
حالا خیار و خیار شور را که به صورت خلالی خرد کردهایم، به کلم اضافه میکنیم. بعد سس را روی سالاد میریزیم و با قاشق آن را هم میزنیم تا سس خوب به سالاد بچسبد. سپس پیازچه را شسته و به قطعات ریز خرد میکنیم.
مرحله ششم
در نهایت پیازچه را به صورت یکنواخت روی سالاد میپاشیم. بعد روی سالاد را با سلفون میپوشانیم و اجازه میدهیم ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بماند تا طعمها با هم ترکیب شوند. در آخر، بعد از این مدت، سالاد را سرو میکنیم. نوش جان!