“`html
آموزش سالاد گرم
سالاد گرم یکی از سالادهای خوشمزه و معروف دنیا است که میتوان آن را با مواد مختلف درست کرد. برای یادگیری طرز تهیه این سالاد خوشمزه، تا آخر این مقاله با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد کامل |
سیب زمینی | ۲ عدد بزرگ |
هویج | ۱ عدد بزرگ |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۳ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
سس مایونز | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت سالاد گرم
مرحله اول
برای درست کردن سالاد گرم خوشمزه، ابتدا پیازها را پوست کنده و میشوییم. سپس آنها را به صورت نگینی خرد کرده و داخل یک تابه روی حرارت کم میگذاریم تا داغ شود. پیازها را کمی تفت میدهیم تا نرم شوند.
مرحله دوم
سپس اجازه میدهیم پیازها سرخ و طلایی شوند و بعد آنها را روی توری میریزیم تا ترد و چیپسی شوند. در یک قابلمه مقداری آب میریزیم و آن را روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا سریعتر به جوش بیاید. همچنین ۳ حبه سیر را پوست کنده و میشوییم.
مرحله سوم
یک عدد پیاز را پوست کنده و به چهار قسمت تقسیم میکنیم. وقتی آب به جوش آمد، پیاز و سیرها و مرغ را به آب اضافه میکنیم. کمی زردچوبه، نمک و زعفران هم به آن میزنیم و درب قابلمه را میگذاریم تا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد و مرغ کاملاً پخته شود.
مرحله چهارم
در همین حین، سیبزمینیها را پوست کنده و شسته، و به صورت نگینی خرد میکنیم. سپس در یک تابه مقداری روغن سرخ کردنی میریزیم و روی حرارت کم قرار میدهیم تا داغ شود. سیبزمینیها را در آن میریزیم.
مرحله پنجم
کمی سیبزمینیها را تفت میدهیم و اجازه میدهیم تا سرخ و طلایی شوند. هویج را پوست کنده و میشوییم و از وسط نصف میکنیم و آن را در یک قابلمه کوچک قرار میدهیم و مقداری آب روی آن میریزیم تا بپزد.
مرحله ششم
سیبزمینیها را برمیگردانیم و وقتی سرخ شدند، آنها را روی توری یا دستمال میریزیم تا روغن اضافی بیرون بیفتد و کنار میگذاریم. قارچها را آبکش کرده و پوست آنها را میگیریم و برش میزنیم.
مرحله هفتم
سپس در یک تابه مقداری آبلیمو میریزیم و قارچها را داخل آن میگذاریم و…
“““html
ما ترکیب را در تابه میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. بهطور مداوم هم میزنیم تا آب آنها تبخیر شود و کمی سرخ شوند. سپس تابه را از روی حرارت برمیداریم و قارچها را به سیبزمینی اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
فلفل دلمهای را میشوییم، با دستمال خشک میکنیم و روی تخته آشپزخانه به شکل نگینی خرد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم. بعد از آماده کردن مواد، به مرغ نگاه میکنیم، و اگر بعد از ۳۰ دقیقه پخته بود، آن را از داخل قابلمه بیرون میآوریم.
مرحله نهم
سپس مرغ را در توری یا آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی آن خارج شود و کمی خنک شود. بعد از آن، استخوانها و قسمتهای اضافی آن را جدا میکنیم و با چاقو گوشت مرغ را روی تخته آشپزخانه خرد میکنیم و به مواد سالاد اضافه میکنیم.
مرحله دهم
هویج را نیز مانند مرغ از داخل قابلمه بیرون میآوریم و میگذاریم تا آب آن خارج شود. سپس روی تخته آشپزخانه به شکل نگینی خرد میکنیم و همراه با پیاز داغ به مواد اضافه میکنیم و آرام مواد را هم میزنیم.
مرحله یازدهم
حالا کمی سس مایونز اضافه میکنیم و مواد را زیر و رو میکنیم تا همه با سس طعم دار شود. اگر دوست داشتید، کمی آویشن نیز روی سالاد میپاشیم و سالاد را در ظرف دلخواه میریزیم و گرم سرو میکنیم.