آموزش سالونه ماهی

سالونه ماهی یکی از غذاهای قدیمی و خوشمزه در بوشهر است که با روش‌های مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این غذا با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی ۴ تکه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
پودر زنجبیل و سیاه دانه به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش سالونه ماهی

مرحله اول

برای درست کردن سالونه ماهی به روش بوشهری، اول پیاز را به صورت خلالی نازک برش می‌زنیم. سپس یک تابه را روی حرارت گرم کرده و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. بعد پیاز را داخل تابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم.

مرحله دوم

وقتی پیاز نرم و شفاف شد، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا عطر آن بیرون بیاید. سپس کمی زردچوبه، فلفل سیاه، پودر زنجبیل و سیاه دانه به تابه می‌افزاییم و برای یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله، تکه‌های ماهی را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا خوب سرخ شوند. وقتی یک سمت ماهی‌ها سرخ شد، آن‌ها را برمی‌گردانیم و سمت دیگرشان را نیز خوب سرخ می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا تکه‌های ماهی را از تابه خارج می‌کنیم. سپس رب گوجه‌فرنگی و کمی روغن را به تابه اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا رنگ رب تغییر کند. بعد ماهی‌ها را همراه با یک لیوان آب جوش به تابه برمی‌گردانیم.

مرحله پنجم

مواد را به آرامی مخلوط می‌کنیم، سپس درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم ماهی‌ها خوب پخته شوند. اگر می‌خواهید طعم خورش بهتر شود، می‌توانید کمی رب انار یا تمرهندی هم اضافه کنید.

مرحله ششم

وقتی که ماهی‌ها خوب پختند، کمی صبر می‌کنیم تا آب اضافی تابه کشیده شود و خورش شروع به روغن انداختن کند. در آخر، خورش را در ظرف موردنظر می‌کشیم و آن را با برنج سرو می‌کنیم.