“`html
آموزش ساندویچ بادمجان و مرغ
ساندویچ بادمجان یکی از ساندویچهای خاطرهانگیز ماست که تهیه آن بسیار آسان و خوشمزه است و همچنین برای افراد گیاهخوار نیز مناسب میباشد. این ساندویچ در نقاط مختلف دنیا طرفداران زیادی دارد. برای درست کردن این ساندویچ به گوشت و مرغ نیازی نیست و میتوانید به دلخواه از پنیر گودا یا پنیر ورقهای استفاده کنید. ساندویچ بادمجان بسیار مفید و مقوی است، زیرا کالری کمی دارد و برای کسانی که رژیم خاصی دارند، گزینه خوبی است. شما میتوانید این خوراک خوشمزه را با نان همبرگر، نان ساندویچی و حتی لواش درست کنید. این ساندویچ یک وعده غذای کامل است که میتوانید برای ناهار یا شام تهیه کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحلهبهمرحله ساندویچ بادمجان و مرغ، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ساندویچ بادمجان و مرغ | |
پیاز | ۳ عدد |
سینه مرغ | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پاپریکا و پودر سیر | به مقدار لازم |
روغن | ۱ قاشق غذا خوری |
بادمجان | ۲ الی ۳ عدد |
پنیر چدار یا گودا | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس بشامل | |
روغن | ۲ قاشق غذا خوری |
آرد گندم | ۲ قاشق غذا خوری |
شیر | ۱ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آویشن | به مقدار لازم |
آموزش ساندویچ بادمجان و مرغ
مرحله اول
با موادی که داریم میتوانیم حدود ۵ ساندویچ درست کنیم. برای تهیه ساندویچ خوشمزه با بادمجان و مرغ، ابتدا پیازها را شسته و پوست میکنیم و به صورت خلالی خرد میکنیم. سپس یک تابه برداشته و روی حرارت قرار میدهیم تا خوب داغ شود.
مرحله دوم
روغن را درون تابه میریزیم و پیازها را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم تا کاراملی شود. سپس سینه مرغ متوسط را به شکل نواری برش میزنیم. حالا با کمی نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و روغن طعمدار میکنیم.
مرحله سوم
به یاد داشته باشید که مقدار ادویهها بستگی به ذائقه شما دارد و میتوانیم مواد را برای حدود ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهیم. سپس آنها را در روغن سرخ میکنیم. کافی است که مرغها پخته شوند و نیازی نیست که خیلی سرخ شوند، زیرا نباید خشک شوند.
مرحله چهارم
بادمجانها را به صورت حلقهای برش میزنیم. به مدت حدود ۱۵ دقیقه در آب و نمک میگذاریم تا تلخی آنها گرفته شود. سپس آنها را شسته و آبکش میکنیم و بعد از اینکه با حوله آشپزخانه خشک کردیم، سرخ میکنیم. همچنین به سس بشامل سیر نیاز داریم.
مرحله پنجم
برای درست کردن سس بشامل سیر، یک قابلمه کوچک را با روغن روی حرارت قرار میدهیم. سپس آرد گندم را به روغن اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. بعد شیر را به آن اضافه کرده و همه را خوب مخلوط میکنیم.
مرحله ششم
سپس نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و یک حبه سیر رنده شده را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یک سس غلیظ آماده شود. حالا همه مواد آماده است و نوبت به چیدن ساندویچ میرسد. سطح داخلی نان را با سس بشامل سیر میپوشانیم.
مرحله هفتم
اگر دوست داشته باشیم میتوانیم کمی پنیر هم اضافه کنیم. بادمجانهای سرخ شده را روی نان میگذاریم. پنیر چدار یا گودا، فیلههای مرغ، پیاز کاراملی، کمی از سس بشامل، گوجه و در صورت تمایل، ریحان و دوباره کمی پنیر روی آن میریزیم.
مرحله هشتم
توجه داشته باشید که استفاده از پنیر بستگی به سلیقهی شما دارد، اما نیازی به پنیر زیاد نیست چون خیلی سنگین میشود. میتوانیم ساندویچ را داخل فویل بپیچیم یا به همین شکل در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت یک ربع قرار دهیم.
مرحله نهم
اگر ساندویچ به همین شکل باز است و روی آن پنیر قرار دارد، میتوانیم گریل را برای چند دقیقه روشن کنیم تا پنیر برشته شود. در این حالت ساندویچها بسیار ترد میشوند، اما اگر در فویل بپیچیم نرمتر میشود و میتوانیم آن را با سیبزمینی سرخکرده سرو کنیم.