آموزش ساندویچ بادمجان و گوشت

این غذا یک ساندویچ خوشمزه است که با ترکیب گوشت و بادمجان آماده می‌شود. اگر ما این ساندویچ را در نان باگت کوچک درست کنیم، می‌توانیم به عنوان فینگرفود در جشن‌های تولد استفاده کنیم. این غذا با پنیر پیتزا و انواع سس‌ها طعم فوق‌العاده‌ای دارد و می‌توان آن را در رستوران‌ها به عنوان فست فود سرو کرد.

“““html

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
بادمجان ۲ عدد
نان باگت ۲ عدد
پنیر پیتزا ۵۰ گرم
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
آویشن و پاپریکا به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
مواد لازم سس ساندویچ
ماست چکیده ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
سس فرانسوی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت ساندویچ بادمجان

مرحله اول

برای درست کردن ساندویچ بادمجان و گوشت چرخ کرده، ابتدا بادمجان‌ها را شسته و پوست می‌کنیم. بعد آن‌ها را به صورت ورقه‌های نازک برش می‌زنیم. حالا بادمجان‌های برش زده را به مدت نیم ساعت در آب و نمک می‌ریزیم تا تلخی‌شان گرفته شود.

مرحله دوم

سپس بادمجان‌ها را می‌شوییم و با یک پارچه تمیز خشک می‌کنیم. بعد بادمجان‌ها را کمی در روغن سرخ می‌کنیم یا روی گریل می‌پزیم و کنار می‌گذاریم. بعد یک تابه برمی‌داریم و کمی روغن در آن می‌ریزیم تا گرم شود.

مرحله سوم

گوشت را از فریزر خارج کرده و در حالی که منجمد است، درون تابه می‌ریزیم. وقتی کمی نرم شد، آن را به تکه‌های کوچک تقسیم می‌کنیم. هدف این است که تکه‌ها بزرگ‌تر از مایه ماکارونی باشند. پیاز را شسته و پوست می‌کنیم.

مرحله چهارم

پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در یک تابه دیگر با روغن سرخ می‌کنیم. سپس پیازهای سرخ شده را به گوشت اضافه می‌کنیم و کمی ادویه هم می‌زنیم تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

مرحله پنجم

وقتی که گوشت و ادویه‌ها کارشان تمام شد، شعله گاز را خاموش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس یک کاسه برمی‌داریم و مواد سس را با هم مخلوط می‌کنیم تا یک سس یکنواخت به دست بیاید. نان باگت را از وسط برش می‌زنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، کمی از سس را روی نان باگت می‌ریزیم، بعد بادمجان‌های سرخ شده را مرتب روی نان می‌چینیم. سپس گوشت و پیاز را نیز روی بادمجان‌ها قرار می‌دهیم. قارچ‌ها را به ورقه‌های نازک برش می‌زنیم.

مرحله هفتم

یک تابه برمی‌داریم و با کمی روغن روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم. وقتی روغن داغ شد، قارچ‌ها را می‌ریزیم و تفت می‌دهیم. سپس پنیر پیتزا را اضافه کرده و شعله را خاموش می‌کنیم و هم می‌زنیم تا با حرارت تابه، پنیر ذوب شود.

مرحله هشتم

حال مخلوط قارچ و پنیر را روی ساندویچ می‌ریزیم. کمی چیپس خلالی و جعفری خرد شده به آن اضافه می‌کنیم. در آخر، برش‌های گوجه‌فرنگی را می‌گذاریم و ساندویچ را می‌بندیم و سرو می‌کنیم.