آموزش ساندویچ بمب

ساندویچ بمب یکی از ساندویچ‌های جدید و خوشمزه است که دارای کالری بالایی می‌باشد. برای یادگیری مرحله به مرحله طرز تهیه این ساندویچ خوشمزه، به ادامه مطلب در سایت آموزشی رضیم بپیوندید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نان باگت گرد ۴ عدد
سس تند به میزان لازم
سس خردل به میزان لازم
پنیر گودا ۴ ورق
کالباس ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
سوسیس ۲۵۰ گرم
قارچ ۱۰ عدد

آموزش ساندویچ بمب

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ بمب خوشمزه، اول قارچ‌ها را بشویید یا پوست بکنید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. سپس آنها را داخل یک تابه مناسب بریزید. تابه را روی حرارت قرار دهید و قارچ‌ها را کمی تفت دهید.

مرحله دوم

در این مرحله، قارچ‌ها را خوب تفت دهید تا آب آن‌ها کشیده شود. سپس پنیر پیتزا را به این قارچ‌ها اضافه کرده و به آرامی بهم بزنید تا پنیر ذوب شود.

مرحله سوم

حالا نان‌های باگت را از وسط باز کنید و قسمت نرم آن‌ها را درآورید. سپس یک لایه ژامبون، یک لایه قارچ و پنیر ذوب شده، یک لایه سوسیس و مقداری سس درون نان باگت قرار دهید و کمی فشرده کنید تا جا برای لایه‌های بعدی باز شود.

مرحله چهارم

مجدداً یک لایه ژامبون، یک لایه قارچ و پنیر ذوب شده و یک لایه سوسیس روی هم بچینید تا نان کاملاً پر شود. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

مرحله پنجم

حالا یک ورق پنیر گودا روی مواد داخل ساندویچ بگذارید. سپس هر ساندویچ را درون یک لایه فویل آلومینیومی بپیچید و همه ساندویچ‌ها را روی یک سینی فر قرار بدهید و به داخل فر ببرید.

مرحله ششم

اجازه دهید ساندویچ‌ها به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بمانند تا پنیر گودا و پنیر پیتزا کاملاً ذوب شوند. سپس ساندویچ‌ها را از فر خارج کرده و در ظرف دلخواه به همراه سس مورد نظر سرو کنید.