آموزش ساندویچ جگر گوسفندی
ساندویچ جگر گوسفندی یکی از ساندویچهای خوشمزه و سالمی است که در ایران طرفداران زیادی دارد. برای یادگیری کامل مراحل تهیه این ساندویچ خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جگر گوسفندی | ۲۰۰ گرم |
نان تافتون | ۲ عدد |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن و نمک | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار کافی |
آموزش ساندویچ جگر گوسفندی
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ جگر گوسفندی خوشمزه، اول از همه جگر گوسفند را به قطعات کوچک و یکنواخت برش میزنیم و در یک کاسه میریزیم. سپس آرد را به آن اضافه کرده و خیلی خوب هم میزنیم.
مرحله دوم
حالا جگر را در الک میریزیم و کمی تکان میدهیم تا آرد اضافی آن جدا شود. سپس یک تابه را روی حرارت میگذاریم و کمی روغن به آن اضافه میکنیم. در ادامه جگر را به تابه اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا کاملا سرخ شود.
مرحله سوم
در این مرحله کمی نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر آویشن و نمک را به جگر افزوده و تفت میدهیم. حالا در یک تابه دیگر، کمی روغن و رب گوجهفرنگی را میریزیم و تفت میدهیم تا رب کاملا سرخ شود.
مرحله چهارم
پیاز را به صورت خلالی و گوجه فرنگی را به قطعات کوچک برش میزنیم و سپس آنها را به همراه جعفری خرد شده در یک کاسه با هم مخلوط میکنیم. بعد نان تافتون را روی سطح کار میگذاریم.
مرحله پنجم
حالا مقداری از رب سرخ شده را روی نان میریزیم و با قاشق کاملا پخش میکنیم. سپس جگرهای سرخ شده را روی نان میچینیم و مقداری از مخلوط پیاز و جعفری را روی جگرها میریزیم و بعد نان را به شکل لقمه در میآوریم.
مرحله ششم
در ادامه از روغن رب گوجهفرنگی روی نان میمالیم و سپس آن را در توری کباب قرار میدهیم و روی حرارت گاز گریل میکنیم. در نهایت، ساندویچ جگر را از وسط برش میزنیم و با نوشابه سرو میکنیم. نوش جان.