آموزش ساندویچ شکاری
ساندویچ، به خاطر راحتی در مصرف، خیلی محبوب است و میتوان آن را به عنوان یک غذای آماده و خیابانی در نظر گرفت. ساندویچ شکاری از ترکیب گوشتی، مرغ، سبزیجات و قارچ تهیه میشود. استفاده از گوجه در این ساندویچ باعث آبدار شدن آن میشود. شما میتوانید این ساندویچ را با انواع سسها سرو کنید. برای دیدن مراحل کامل آموزش ساندویچ شکاری، با ادامه مطلب در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم ساندویچ شکاری | |
گوشت استیک | ۵۰۰ گرم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
فیله مرغ | ۵۰۰ گرم |
قارچ خرد شده | ۵۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
گوجه فرنگی نگینی خرد شده | ۲ عدد |
آموزش ساندویچ شکاری
مرحله اول
برای درست کردن ساندویچ شکاری خوشمزه، ابتدا گوشت استیک را به شکل نوارهای باریک برش میزنیم. بعد به آن پودر سیر و کمی نمک، فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود.
مرحله دوم
نوارهای استیک را به تابه اضافه میکنیم و آنها را تفت میدهیم تا خوب سرخ و پخته شوند. فیله مرغ را هم به همان شکل نوار نوار برش میزنیم و سپس نمک، زردچوبه، فلفل و پودر سیر را به آنها اضافه میکنیم. برای این مرحله هم یک تابه دیگر با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله سوم
مرغها را در تابه تفت میدهیم تا بپزند و سرخ شوند. بعد مرغ و استیک را با هم در یک تابه مخلوط میکنیم و سپس قارچ و فلفل دلمهای خرد شده را به آن اضافه میکنیم. گوجهفرنگیها را هم به شکل نگینی خرد کرده و به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
سپس همه مواد را هم میزنیم تا طعمها به خوبی با هم مخلوط شوند و آب گوجه و قارچ کمی تبخیر شود. نان ساندویچی را باز کرده و مواد آماده شده را درون آن قرار میدهیم. به خاطر وجود گوجه در این ساندویچ، نیازی به سس ندارد، اما میتوانید آن را با هر نوع سس دلخواه سرو کنید.