آموزش ساندویچ مرغ بندری
ساندویچ مرغ بندری یکی از ساندویچهای خوشمزه ایرانی است که ریشه آن به شهرهای جنوبی کشور ما برمیگردد. برای یادگیری آموزش آشپزی کامل و مرحلهبهمرحله ساندویچ مرغ بندری، با رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
پنیر گودا | ۲ ورق |
سس تند | ۱ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و آویشن | به مقدار کافی |
پودر سیر و پاپریکا | به مقدار کافی |
روغن و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
آموزش ساندویچ مرغ بندری
مخلوط سینه مرغ و ادویه ها
برای تهیه ساندویچ مرغ بندری، ابتدا سینه مرغ را به نوارهای باریک برش میزنیم و آن را در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس آب لیمو ترش، روغن زیتون، سس خردل، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و پاپریکا را به آن اضافه میکنیم.
استراحت دادن به مواد
حالا مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا طعم مرغ به خوبی به آن برسد. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد از این مدت، کاسه مرغ را از یخچال بیرون میآوریم.
تفت دادن مرغ ها
در این مرحله، یک تابه مناسب را روی حرارت قرار میدهیم و مرغ را به همراه مواد طعمدار شده به تابه اضافه میکنیم و میپزیم تا مرغ کاملاً سرخ و پخته شود.
ابتدا مقدار کمی روغن در تابه میریزیم و آن را خوب گرم میکنیم تا گوشت مرغ به طور کامل طعمدار شود. سپس پیاز را به صورت خلالی و درشت خرد میکنیم.
تفت دادن پیاز ها
در این مرحله، پیاز خرد شده را به صورت جداگانه با کمی روغن تفت میدهیم تا کمی کاراملی و طلایی شود. سپس پیاز کاراملی شده را به تابهای که گوشت مرغ در آن است، اضافه میکنیم. به این مخلوط مقداری سس تند، فلفل قرمز، پودر سیر، زردچوبه، آویشن و فلفل سیاه اضافه میکنیم.
اضافه کردن سایر مواد
حالا مواد را به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم. سپس پوست گوجهفرنگیها را جدا کرده و آنها را به صورت ریز خرد میکنیم. گوجهفرنگیهای خرد شده را همراه با فلفل دلمهای و قارچ خرد شده به تابه اضافه میکنیم و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم تا سبزیها نرم شوند.
پخت مواد
سپس درب تابه را میگذاریم و اجازه میدهیم مواد به مدت ۱۰ دقیقه بپزند. بعد از اینکه پخت مواد به پایان رسید، تابه را از روی حرارت برمیداریم و مقداری از مواد را داخل نان باگت میریزیم.
سرو کردن
در این مرحله پنیر گودا را خرد کرده و روی مواد ساندویچ میریزیم تا ذوب شود. سپس نان باگت را با خیارشور و سایر مواد دلخواه پر کرده و داغ سرو میکنیم. اگر دوست داشتید، میتوانید مقداری سیبزمینی سرخ شده را هم داخل ساندویچ قرار دهید.
نکات آموزش ساندویچ مرغ بندری
نان باگت خانگی
نان باگت یکی از نوعهای نان مخصوص ساندویچ است. اگر این نان را با مواد باکیفیت در خانه درست کنید، ساندویچ خوشمزهتری خواهید داشت. اگر دوست دارید نان باگت را در خانه درست کنید، با آموزش زیر همراه باشید.
ساندویچ مرغ با سس پستو
ساندویچ مرغ از غذاهایی است که با سسهای بسیار متنوعی تهیه میشود و هر کس میتواند از سس دلخواه خود استفاده کند. اگر میخواهید طعم جدید و فوقالعاده خوشمزهای را تجربه کنید، به شما پیشنهاد میکنیم ساندویچ مرغ با سس پستو را درست کنید.
ساندویچ مرغ و بادام
در این دستور میتوانید ساندویچ مرغ را با بادام درست کنید که ترکیب این دو مواد غذایی طعمی بسیار جذاب ایجاد میکند. این ساندویچ خوشمزه معمولاً برای پیکنیکها استفاده میشود. آموزش این ساندویچ را میتوانید از مطلب زیر مشاهده کنید.
ساندویچ مرغ ایتالیایی
ساندویچ مرغ یکی از غذاهایی است که نسخههای بسیار زیادی دارد و تقریباً در هر کشوری با ادویهها و دستور پخت متفاوتی تهیه میشود. اگر دوست دارید این ساندویچ خوشمزه را به روش ایتالیایی امتحان کنید، آموزش زیر را از دست ندهید.