آموزش ساندویچ مرغ بندری

ساندویچ مرغ بندری یکی از ساندویچ‌های خوشمزه ایرانی است که ریشه آن به شهرهای جنوبی کشور ما برمی‌گردد. برای یادگیری آموزش آشپزی کامل و مرحله‌به‌مرحله ساندویچ مرغ بندری، با رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
پنیر گودا ۲ ورق
سس تند ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و آویشن به مقدار کافی
پودر سیر و پاپریکا به مقدار کافی
روغن و فلفل قرمز به مقدار کافی

آموزش ساندویچ مرغ بندری

مخلوط سینه مرغ و ادویه ها

برای تهیه ساندویچ مرغ بندری، ابتدا سینه مرغ را به نوارهای باریک برش می‌زنیم و آن را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس آب لیمو ترش، روغن زیتون، سس خردل، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و پاپریکا را به آن اضافه می‌کنیم.

استراحت دادن به مواد

حالا مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا طعم مرغ به خوبی به آن برسد. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. بعد از این مدت، کاسه مرغ را از یخچال بیرون می‌آوریم.

تفت دادن مرغ ها

در این مرحله، یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و مرغ را به همراه مواد طعم‌دار شده به تابه اضافه می‌کنیم و می‌پزیم تا مرغ کاملاً سرخ و پخته شود.