“`html
آموزش ساندویچ وافل پنیری
ساندویچ وافل پنیری که به نام ساندویچ چافل هم شناخته میشود، یک نوع غذای ساده و سریع خانگی است. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه ساندویچ وافل پنیری با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۱۰۰ گرم |
سس خردل | ۱ قاشق سوپخوری |
سس مایونز | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر | به مقدار کافی |
مواد لازم برای وافل پنیری |
|
آرد | ۲ قاشق سوپخوری |
پنیر چدار | ۳ ورق |
پنیر موزارلا | ½ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
فلفل سیاه، پودرسیر و پودر پیاز | به مقدار کافی |
آموزش ساندویچ وافل پنیری
مرحله اول
برای درست کردن ساندویچ وافل پنیری خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را در یک قابلمه قرار میدهیم و آب اضافه میکنیم تا سینه مرغ را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط میگذاریم.
مرحله دوم
اجازه میدهیم سینه مرغ به مدت ۴۵ دقیقه در آب جوش بپزد. بعد از آن، تخممرغها را در یک کاسه میریزیم و با یک همزن دستی هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، آرد را همراه با فلفل سیاه، پودرسیر و پودر پیاز به تخممرغها اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
“““html
و دوباره با همزن دستی مواد را هم میزنیم تا خوب ترکیب و یکدست شود. بعد دستگاه وافلساز را روشن میکنیم و اجازه میدهیم که گرم شود.
مرحله چهارم
حالا پنیر چدار را به تکههای ریز برش میزنیم و به همراه پنیر موزارلا به مخلوط تخممرغ اضافه میکنیم. دوباره هم میزنیم تا همه چیز خوب ترکیب شود. سپس مواد وافل را داخل دستگاه میریزیم و درب آن را میبندیم.
مرحله پنجم
اجازه میدهیم وافلها کاملاً پخته و برشته شوند. بعد از ۴۵ دقیقه سینه مرغ را از قابلمه بیرون میآوریم و آن را ریشریش میکنیم. سپس وافلها را از دستگاه خارج میکنیم. بعد سس مایونز را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله، سس مایونز را با چنگال خوب هم میزنیم تا یکنواخت شود. سپس سس خردل، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا همه چیز یکدست شود.
مرحله هفتم
حالا جعفری را میشوییم، سپس در آبکش میگذاریم تا آب اضافیاش کامل برود. بعد جعفری را روی تخته قطع کردن میچنیم و به شکل ریز خرد میکنیم و به مخلوط سس اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله سینه مرغ ریشریش شده را به مخلوط سس اضافه میکنیم و خوب مخلوط میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند و سس به مرغ نفوذ کند. سپس این ترکیب را روی وافلها میریزیم.
مرحله نهم
در نهایت یک وافل دیگر روی مواد میانی قرار میدهیم. سپس ساندویچهای وافل پنیری را در ظرف مورد نظر قرار داده و به دل خواه تزئین کرده و با سس کچاپ یا مایونز سرو میکنیم. نوش جان.