آموزش ساندویچ پنیر هالومی

ساندویچ پنیر هالومی یکی از غذاهای خوشمزه و سریع بین‌المللی است که می‌توان با مواد مختلفی درست کرد. برای یادگیری نحوه تهیه این ساندویچ خوشمزه، تا انتها با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
پنیر هالومی ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد
فلفل سبز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار کافی

آموزش ساندویچ پنیر هالومی

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ پنیر هالومی خوشمزه، ابتدا گوجه فرنگی‌ها را می‌شوییم، پوستشان را جدا می‌کنیم و با رنده مخصوص رنده می‌کنیم. سپس فلفل سبز را نیز می‌شوییم و به صورت ریز رنده می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا سیرها را پوست کنده و می‌شوییم و سپس آن‌ها را هم رنده می‌کنیم. در ادامه یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا گرم شود و سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، پوره گوجه فرنگی را تفت می‌دهیم تا آب آن کاملاً تبخیر شود. سپس فلفل سبز و سیر رنده شده را به پوره گوجه فرنگی اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا عطر سیر و فلفل آزاد شود.

مرحله چهارم

حالا نمک، فلفل سیاه و آویشن را به مخلوط اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی ادویه‌ها از بین برود. سپس پنیر هالومی را به شکل مکعب‌های یکسان برش می‌زنیم و به سیخ می‌کشیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، پنیر هالومی را روی حرارت کبابی می‌کنیم تا کاملاً پخته شود. سپس تکه‌های پنیر را داخل مخلوط پوره گوجه فرنگی قرار می‌دهیم و هم می‌زنیم تا ترکیب شده و یکدست شوند.

مرحله ششم

در نهایت، مخلوط پوره گوجه فرنگی و پنیر هالومی را از روی حرارت برمی‌داریم و درون نان باگت تازه می‌ریزیم. سپس خیارشور و کاهو را کنار آن قرار داده و ساندویچ را همراه با سس دلخواه سرو می‌کنیم. نوش جان.