آموزش ساندویچ کوفته مرغ

ساندویچ کوفته مرغ یکی از ساندویچ های خوشمزه و معروف ترکیه ای است که می توانید با مواد مختلفی درست کنید. برای یادگیری این دستور پخت خوشمزه با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۶۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار کافی
پاپریکا و زیره به مقدار کافی
روغن و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه ساندویچ کوفته مرغ

آماده کردن گوشت سینه مرغ

برای شروع درست کردن ساندویچ کوفته مرغ، ابتدا سینه مرغ را چرخ کنید. سپس گوشت چرخ کرده را همراه با پودر سوخاری، آرد سفید، پودر زیره، پودر سیر، پودر پاپریکا، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک در یک کاسه بزرگ بریزید.

اضافه کردن جعفری و پیاز

در این مرحله، جعفری را ریز خرد کرده و به کاسه اضافه کنید. یکی از پیازها را با رنده ریز رنده کنید و آب اضافی‌اش را با فشار دست بگیرید و به مخلوط اضافه کنید.

سرخ کردن

حالا همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع بریزید. حالا مایه کوفته را به شکل دلخواه با دست درست کنید و در روغن داغ سرخ کنید.

طعم دار کردن پیاز ها

بعد از سرخ کردن کوفته‌ها، آن‌ها را کنار بگذارید. بقیه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد کنید و با آب لیمو ترش، مقداری نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و بگذارید تا طعم‌دار شود.

سرو

در نهایت، کوفته‌های مرغ را داخل نان مخصوص قرار دهید. می‌توانید از نان لواش، نان ترتیلا یا نان پیتا استفاده کنید. سپس پیاز طعم‌دار شده را اضافه کرده و در آخر ساندویچ‌ها را با سس دلخواه سرو کنید.