آموزش سوسیس پنیری

سوسیس پنیری یکی از غذاهای خوشمزه و معروف است که معمولاً در فست فودها به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. اگر می‌خواهید روش درست کردن آن را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، ادامه مطلب را دنبال کنید تا با سایت آموزشی رضیم آشنا شوید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس ۴۰۰ گرم
پنیر پیتزا رنده شده ½ پیمانه
پنیر چدار رنده شده ½ پیمانه
روغن، نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پیاز ۱ عدد بزرگ

آموزش سوسیس پنیری

مرحله اول

برای شروع تهیه سوسیس پنیری خوشمزه، ابتدا سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای یا مورب برش می‌زنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. حالا سوسیس‌ها را به تابه می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله سوسیس‌ها را به خوبی تفت می‌دهیم تا سرخ شوند. اگر می‌خواهید سوسیس‌ها سفت نشوند، بهتر است با حرارت بالا و به مدت کوتاهی آن‌ها را تفت دهید. سپس سوسیس‌های سرخ شده را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را به صورت خلالی به اندازه متوسط برش می‌زنیم. سپس تابه را با یک دستمال حوله‌ای تمیز کرده و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. بعد پیاز خرد شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می‌دهیم تا نرم شود.

مرحله چهارم

زمانی که پیاز به خوبی نرم شد، کمی زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می‌کنیم و تا زمانی که عطر ادویه‌ها احساس شود، تفت می‌دهیم. سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و یک ظرف مناسب برای فر انتخاب می‌کنیم.

مرحله پنجم

سوسیس‌های سرخ شده را به همراه پیاز درون ظرف می‌ریزیم و پنیرهای رنده شده را روی آن‌ها می‌پاشیم. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و ظرف را داخل فر قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

زمانی که پنیر به خوبی ذوب شد، فر را خاموش کرده و گریل فر را برای چند دقیقه روشن می‌کنیم تا روی پنیر طلایی شود. در نهایت سوسیس پنیری را در ظرف سرو کرده و به همراه سس کچاپ (آموزش درست کردن سس کچاپ خونگی) سرو می‌کنیم.