آموزش پخت رول بادمجان
رول بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و بینالمللی است که میتوان آن را به روشهای مختلف تهیه کرد. برای یادگیری چگونگی درست کردن این خوراکی خوشمزه و با جزئیات کامل، با سایت رضیم همراه بمانید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۱ کیلوگرم |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۵ عدد |
سیبزمینی | ۳ عدد |
سیر | ۴ تا ۵ حبه |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
فلفل دلمهای | ½ عدد |
مواد لازم برای کوفته گوشت | |
گوشت گوساله | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
جعفری | ۲ قاشق سوپخوری |
پودر سوخاری | ۲ قاشق سوپخوری |
پودر زیره | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
“`html
آموزش سوفله رول بادمجان
مرحله اول
ابتدا بادمجانها را خوب میشوییم و سپس سر آنها را جدا میکنیم. بعد بادمجانها را به طول ۵ سانتیمتر برش میزنیم و کمی نمک روی آنها میپاشیم.
مرحله دوم
حال بادمجانها را به مدت ۱ ساعت کنار میگذاریم تا تلخی آنها گرفته شود. در همین حال، مواد کوفته را آماده میکنیم. ابتدا گوشت را به تکههای کوچک خرد میکنیم.
مرحله سوم
گوشت را در چرخگوشت میریزیم و آن را چرخ میکنیم. سپس پوست پیاز را جدا کرده، میشوییم و با رنده ریز رنده میکنیم و آب آن را میگیریم.
مرحله چهارم
وقتی آب پیاز گرفته شد، آن را به گوشت چرخکرده اضافه میکنیم. سپس جعفری را میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آبش خارج شود و بعد روی تخته خرد میکنیم.
مرحله پنجم
جعفری را ریز خرد کرده و به مخلوط گوشت و پیاز اضافه میکنیم. سپس پودر سوخاری، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت اضافه میکنیم.
مرحله ششم
مخلوط گوشت را با دست خوب ورز میدهیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم تا استراحت کند.
مرحله هفتم
حال بادمجانها را میشوییم و روی حوله میگذاریم تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا گرم شود.
مرحله هشتم
به دو طرف بادمجانها کمی روغن زیتون میزنیم و در تابه قرار میدهیم تا خوب سرخ شوند. بعد از ۳۰ دقیقه، مواد کوفته را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله نهم
تابهای دیگر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و کمی روغن مایع درون آن میریزیم تا گرم شود. سپس مقداری از مخلوط کوفته را به شکل دوک درمیآوریم.
مرحله دهم
کوفتهها را در تابه گذاشته و خوب سرخ میکنیم. سپس کوفتههای سرخشده را از تابه خارج میکنیم و یک ورق بادمجان روی سطح کار میگذاریم و کوفته را روی آن قرار میدهیم.
مرحله یازدهم
ورقه بادمجان را به آرامی رول میکنیم و ادامه میدهیم تا تمام مواد تمام شود. سپس ۳ عدد گوجهفرنگی را میشوییم و به صورت ورقهای برش میزنیم. بعد یک ظرف مناسب انتخاب میکنیم.
مرحله دوازدهم
داخل ظرف را با روغن زیتون چرب میکنیم و ورقههای گوجهفرنگی را درون ظرف به طور مرتب میچینیم. سپس پوست پیاز را جدا کرده، میشوییم و به صورت خلالی خرد میکنیم.
مرحله سیزدهم
خلالهای پیاز را به طور یکنواخت روی گوجهفرنگیها میریزیم.
“““html
در این مرحله، پوست سیبزمینیها را جدا کرده و آنها را میشوییم، سپس به شکل ورقههای نازک برش میزنیم. سپس این ورقهها را روی پیازها قرار میدهیم.
مرحله چهاردهم
حالا رولهای بادمجان را به شکل مرتب و نزدیک به هم، روی سیبزمینیها میچینیم. سپس گوجهفرنگیهای باقیمانده را به صورت حلقهای برش میزنیم. بعد، فلفل دلمهای را شسته و دانههای آن را خارج میکنیم.
مرحله پانزدهم
در این مرحله، فلفل دلمهای را به شکل نوارهای باریک خرد کرده و به صورت یکی در میان فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را بین رولهای بادمجان قرار میدهیم. سپس فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم.
مرحله شانزدهم
حالا صبر میکنیم تا فر کاملاً داغ شود. سپس سس رب گوجهفرنگی را آماده میکنیم. برای این کار، رب گوجهفرنگی را به همراه آب و روغن زیتون در یک کاسه مناسب میریزیم و به خوبی مخلوط میکنیم تا مواد کاملاً یکدست شوند.
مرحله هفدهم
سس رب گوجهفرنگی را به آرامی روی رولهای بادمجان میریزیم. سپس روی ظرف را با فویل آلومینیومی میپوشانیم و آن را در طبقه وسط فر قرار میدهیم. حالا میگذاریم به مدت ۱ ساعت بپزد.
مرحله هجدهم
بعد از گذشت این زمان، سوفله بادمجان را از فر خارج کرده و فویل آلومینیومی را از روی ظرف برمیداریم. سپس دوباره سوفله بادمجان را به فر برمیگردانیم و اجازه میدهیم به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزد.
مرحله نوزدهم
در نهایت، بعد از این مدت، وقتی که روی رولهای بادمجان طلایی و گریل شده، سوفله بادمجان را از فر خارج میکنیم. سپس آن را به سلیقه خود تزیین کرده و به همراه نان تازه یا برنج سرو میکنیم. نوش جان.