آموزش سوهان آجیلی
سوهان یکی از شیرینی های سنتی و پرطرفدار ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور به روش های متفاوتی تهیه می شود. سوهان آجیلی یکی از انواع خوشمزه سوهان است که در اینجا طرز تهیه آن را آموزش میدهیم. این سوهان به زمان زیادی نیاز ندارد و مواد اصلی آن از شیره انگور و مغزیجات تشکیل میشود که به راحتی قابل دسترسی هستند. همچنین شکر طبیعی موجود در شیره انگور این شیرینی را به گزینهای مناسب برای افرادی که رژیم غذایی دارند یا برایشان گلوکز مضر است، تبدیل میکند.
مواد لازم سوهان آجیلی | |
شیره انگور | نصف لیوان |
مغزیجات دلخواه | ۱ لیوان |
دستور پخت سوهان آجیلی
مرحله اول
برای تهیه این سوهان خوشمزه، یک تابه نچسب را انتخاب کنید و روی حرارت کم قرار دهید. بعد از آن، شیره انگور را داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید تا شیره به جوش بیاید و حباب بزند.
مرحله دوم
حالا اجازه دهید شیره انگور به مدت ۵ دقیقه بجوشد و در طول این مدت، مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد. بعد از ۵ دقیقه، مغزیجات را به مخلوط اضافه کنید.
مرحله سوم
پس از اینکه دوباره ۵ دقیقه گذشت، حرارت را خاموش کنید. سپس یک ورق فویل یا تفلون را چرب کرده و مخلوط داغ را روی آن بریزید. بعد از نیم ساعت که سوهان خود را گرفت، میتوانید آن را برش بزنید و در ظرف مناسب قرار دهید.