آموزش سوپ برش لبو
سوپ برش یکی از پیش غذاهای خوشمزه و محبوب در سرتاسر دنیا است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. این سوپ در ایران به نامهای سوپ لبو یا سوپ چغندر قرمز شناخته میشود و یکی از معروفترین سوپها در کشور روسیه است. همانطور که گفته شد، این سوپ در کشورهای مختلف به روشهای متفاوتی درست میشود. رنگ قرمز سوپ به خاطر چغندر قرمز است که استفاده میشود. در ایران، این سوپ در شمال کشور بیشتر شناخته شده است و با موادی تهیه میشود که مورد علاقه ایرانیهاست. برای یادگیری طرز تهیه این سوپ خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
چغندر قرمز | 3 عدد بزرگ |
پیاز | 3 عدد متوسط |
هویج | 2 عدد کوچک |
سیب زمینی | 2 عدد متوسط |
سیر | 3 حبه |
لیمو ترش | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
آب مرغ | 3 لیوان |
کرفس | 3 ساقه |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
شوید یا گشنیز | 1 دسته |
خامه یا ماست ترش | 1 قاشق غذاخوری |
دستور پخت سوپ برش
مرحله اول
برای درست کردن سوپ برش روسی، اول از همه چغندرها را میشوییم و پوستشان را با پوستکن میگیریم و رنده درشت میکنیم تا بافت آنها در سوپ حفظ شود. هویج و سیبزمینی را هم پوست میگیریم و میشوییم.
مرحله دوم
سپس ساقههای کرفس را هم میشوییم و آنها را به تکههای کوچک خرد میکنیم و کنار میگذاریم. فلفل دلمهای را هم میشوییم و سر و دانههای داخلی آن را جدا کرده و به تکههای ریز خرد میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، پیازها را پوست گرفته و میشوییم و به شکل خلالی خرد میکنیم. سپس پوست سیرها را هم گرفته و میشوییم و کنار میگذاریم. بعد یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
“`html
مرحله چهارم
در این مرحله، مقداری روغن داخل قابلمه میریزیم و پیازها را اضافه میکنیم. کمی پیازها را تفت میدهیم تا نرم و سبک شوند. سپس سیرها و فلفل دلمهای را نیز به مواد اضافه میکنیم و کمی دیگر تفت میدهیم. بعد از آن، رب گوجهفرنگی را به مخلوط میافزاییم.
مرحله پنجم
حالا حدود 2 تا 3 دقیقه مواد را خوب تفت میدهیم. سپس لبوهای رنده شده را به مخلوط اضافه کرده و با کفگیر مواد را زیر و رو میکنیم. کمی فلفل سیاه به آن میزنیم و آب مرغی که از قبل جوشیده شده را نیز اضافه میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، بلافاصله سیبزمینیهای خرد شده را به همراه کرفس و هویج به مواد سوپ اضافه میکنیم. کمی هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس درب قابلمه را میگذاریم تا مواد به مدت تقریبا 30 دقیقه با حرارت کم بپزند و مغز پخت شوند.
مرحله هفتم
در این مدت، شویدهای تازه را پاک کرده و میشوییم. آنها را در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی آنها خارج شود و سپس روی تخته آشپزخانه خرد میکنیم. زمانی که سوپ حدود 30 دقیقه پخته شد، مواد داخل آن را بررسی میکنیم.
مرحله هشتم
اگر سیبزمینیها و کرفسها نرم شده بودند، آب لیمو ترش را به مخلوط اضافه میکنیم. همچنین اگر لازم بود، کمی فلفل سیاه و مقدار کمی نمک هم به سوپ اضافه میکنیم و به سرعت شویدها را نیز به آن اضافه میکنیم.
مرحله نهم
سپس بعد از 5 دقیقه سوپ آماده است. آن را در ظرف میکشیم و روی آن خامه ترش میریزیم. یا میتوانید به جای خامه، کمی ماست ترش استفاده کنید، زیرا اصل این سوپ با خامه ترش سرو میشود. نوش جان!