آموزش سوپ جو و ورمیشل

سوپ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که در همه کشورهای دنیا درست می‌شود. به دلیل خاصیت مایع بودن سوپ و انواع موادی که در آن به کار می‌رود، معمولاً برای بیمارانی که سرما خورده‌اند یا آنفولانزا دارند، توصیه می‌شود. سوپ جو و ورمیشل یک سوپ غلیظ و لذیذ است که با جو و ورمیشل تهیه می‌گردد. جو خواص و ویتامین‌های زیادی دارد و این سوپ را خوشمزه و مقوی می‌کند. اگر قرار است این سوپ را برای کسی که حالش خوب نیست درست کنید، می‌توانید از تفت دادن زیاد پیاز و مرغ خودداری کنید.

مواد لازم برای ۶ نفر
جو پوست کنده ۱ پیمانه
کره ۵۰ گرم
سینه مرغ نصف سینه
هویج ۲ عدد
آب ۳٫۵ کاسه
ورمیشل ۱ مشت
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و چیلی به مقدار کافی

دستور پخت سوپ جو و ورمیشل

مرحله اول

برای درست کردن سوپ جو و ورمیشل خوشمزه، اول پیاز را خوب می‌شوییم و پوست می‌کنیم. بعد پیاز را به صورت نگینی خرد می‌کنیم. یک زودپز را برمی‌داریم و با کمی روغن و کره روی حرارت می‌گذاریم تا روغن داغ شود.

مرحله دوم

پیاز را به روغن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کمی تفت بخورد تا نرم و طلایی شود. سپس زردچوبه را به آن اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم. مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و به پیازها اضافه می‌کنیم تا کمی سرخ شود و تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم

جو را از قبل شسته و نیم ساعت در آب خیس کرده‌ایم. آب جو را خالی کرده و آن را به مواد اضافه می‌کنیم. سپس هویج را که رنده کرده‌ایم یا به صورت نگینی کوچک خرد کرده‌ایم به آن اضافه می‌کنیم. آب، نمک و فلفل را نیز به مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

بعد درب زودپز را می‌بندیم و می‌گذاریم آن برای یک ساعت بپزد. بعد از یک ساعت درب آن را باز کرده و مواد را به قابلمه منتقل می‌کنیم. رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و به خوبی هم می‌زنیم تا رب به خوبی در سوپ حل شود. سپس می‌گذاریم سوپ با حرارت زیاد بجوشد تا قوام بگیرد و لعابدار شود.

مرحله پنجم

ورمیشل را به سوپ اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا به ته قابلمه نچسبد. جعفری خرد شده را هم به آن اضافه کرده و می‌گذاریم ۱۰ دقیقه دیگر بجوشد. در پایان آبلیمو را اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم. سوپ نباید خیلی غلیظ یا خیلی رقیق باشد. می‌توانیم در آخر با کمی زرشک و برگ جعفری سوپ را تزیین کنیم.