آموزش سوپ جو و ورمیشل
سوپ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که در همه کشورهای دنیا درست میشود. به دلیل خاصیت مایع بودن سوپ و انواع موادی که در آن به کار میرود، معمولاً برای بیمارانی که سرما خوردهاند یا آنفولانزا دارند، توصیه میشود. سوپ جو و ورمیشل یک سوپ غلیظ و لذیذ است که با جو و ورمیشل تهیه میگردد. جو خواص و ویتامینهای زیادی دارد و این سوپ را خوشمزه و مقوی میکند. اگر قرار است این سوپ را برای کسی که حالش خوب نیست درست کنید، میتوانید از تفت دادن زیاد پیاز و مرغ خودداری کنید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
جو پوست کنده | ۱ پیمانه |
کره | ۵۰ گرم |
سینه مرغ | نصف سینه |
هویج | ۲ عدد |
آب | ۳٫۵ کاسه |
ورمیشل | ۱ مشت |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و چیلی | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ جو و ورمیشل
مرحله اول
برای درست کردن سوپ جو و ورمیشل خوشمزه، اول پیاز را خوب میشوییم و پوست میکنیم. بعد پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم. یک زودپز را برمیداریم و با کمی روغن و کره روی حرارت میگذاریم تا روغن داغ شود.
مرحله دوم
پیاز را به روغن اضافه میکنیم و میگذاریم کمی تفت بخورد تا نرم و طلایی شود. سپس زردچوبه را به آن اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم. مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و به پیازها اضافه میکنیم تا کمی سرخ شود و تغییر رنگ دهد.
مرحله سوم
جو را از قبل شسته و نیم ساعت در آب خیس کردهایم. آب جو را خالی کرده و آن را به مواد اضافه میکنیم. سپس هویج را که رنده کردهایم یا به صورت نگینی کوچک خرد کردهایم به آن اضافه میکنیم. آب، نمک و فلفل را نیز به مواد اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
بعد درب زودپز را میبندیم و میگذاریم آن برای یک ساعت بپزد. بعد از یک ساعت درب آن را باز کرده و مواد را به قابلمه منتقل میکنیم. رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم تا رب به خوبی در سوپ حل شود. سپس میگذاریم سوپ با حرارت زیاد بجوشد تا قوام بگیرد و لعابدار شود.
مرحله پنجم
ورمیشل را به سوپ اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا به ته قابلمه نچسبد. جعفری خرد شده را هم به آن اضافه کرده و میگذاریم ۱۰ دقیقه دیگر بجوشد. در پایان آبلیمو را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم. سوپ نباید خیلی غلیظ یا خیلی رقیق باشد. میتوانیم در آخر با کمی زرشک و برگ جعفری سوپ را تزیین کنیم.