آموزش سوپ خیار
سوپ یکی از پیش غذاهایی است که در همه جا درست میشود و سرو میگردد. به دلیل اینکه سوپ عموماً حالت مایع دارد و از مواد مختلفی تهیه میشود، برای بیماران و کسانی که سرماخوردهاند یا آنفولانزا دارند هم بسیار توصیه میشود. سوپ خیار، سوپی خوشمزه است که طعم خاصی به آن اضافه میکند. این سوپ به افرادی که از غذاهای تکراری خسته شدهاند توصیه میشود.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
خیار | به مقدار دلخواه |
پیاز | ۱ عدد |
آب مرغ | ۳ پیمانه |
ماست کم چرب | به مقدار لازم |
آرد برنج | ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار دلخواه |
دستور پخت سوپ خیار
مرحله اول
برای درست کردن این سوپ خوشمزه، ابتدا خیارها را بشویید، پوست بکنید و سپس آنها را به قطعات خیلی ریز خرد کنید. پیازها را هم شسته و پوست کنید و به شکل نگینی خرد نمایید. سپس یک قابلمه آماده کنید.
مرحله دوم
حالا خیار، پیاز، آب مرغ، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید مایه سوپ کمی سرد شود. بعد از آن، مواد را در مخلوط کن بریزید تا کاملاً یکدست شود. اگر در طول پخت، آب سوپ کم شد، میتوانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید.
مرحله سوم
وقتی مخلوط آماده شد، در یک کاسه دیگر، ماست کم چرب و آرد برنج را خوب با هم مخلوط کنید و پس از آن به سوپ بیفزایید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سوپ به جوش بیاید. بعد از اینکه دو بار جوشید، از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب سرو کنید.