آموزش سوپ دیوران‌

سوپ دیوران یکی از سوپ‌های خوشمزه و معروف ترکیه است که می‌توان آن را به شیوه‌های مختلف درست کرد. در این مطلب، ما به شما طرز تهیه این سوپ خوشمزه را آموزش خواهیم داد، پس با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
رشته سوپی ½ لیوان
آب گوشت یا آب معمولی ۵ لیوان
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نخود آب پز ۱ لیوان
کره ۱ قاشق غذاخوری
نعناع خشک ۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای گوشت قلقلی
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آرد سوخاری ۱٫۵ قاشق غذاخوری
آرد سفید ½ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
شیر ¼ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زیره و آویشن به مقدار کافی
فلفل قرمز و روغن به مقدار کافی

دستور پخت سوپ دیوران

مرحله اول

برای درست کردن سوپ دیوران، اول از همه گوشت گوساله را خوب می‌شوییم و آن را چرخ می‌کنیم،

“““html

سپس یک کاسه بزرگ و مناسب آماده کرده و محتویات را داخل آن می‌ریزیم. در مرحله بعد، پیاز و سیر را پوست کنده، می‌شوییم و آن‌ها را رنده ریز می‌کنیم و به گوشت اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

همچنین، آرد سوخاری و آرد را به همراه شیر، نمک، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن به گوشت اضافه می‌کنیم. سپس با دست، همه مواد را به خوبی مخلوط کرده و ورز می‌دهیم. بعد، به اندازه یک گردو از مخلوط گوشت برمی‌داریم و شکل دایره‌ای به آن می‌دهیم و در ظرفی قرار می‌دهیم.

مرحله سوم

این کار را برای تمام مایه‌ی گوشت تکرار کرده و سپس روی آن را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. اگر زمان کافی نداشته باشیم، می‌توانیم کوفته‌های قلقلی را بدون استراحت سرخ کنیم.

مرحله چهارم

بعد، روغن مایع را در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت کم قرار می‌دهیم. آرد را بلافاصله اضافه کرده و شروع به تفت دادن می‌کنیم تا بوی آرد پخش شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم تا رنگ رب تغییر کند.

مرحله پنجم

حدود ۵ دقیقه تفت دادن کافی است. اکنون تقریباً نصف یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا آرد و رب گلوله نشود. سپس آب جوش یا نصف آب جوش و نصف آب گوشت را اضافه کرده و درب قابلمه را می‌گذاریم تا به جوش بیاید.

مرحله ششم

حالا نخود پخته شده، کمی نمک و رشته را به مخلوط اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا رشته‌ها بپزند. در همین حین، یک تابه را روی حرارت کم قرار می‌دهیم و کمی روغن داخل آن می‌ریزیم تا داغ شود.

مرحله هفتم

اکنون، کوفته‌های قلقلی را در تابه جاگذاری کرده و حرارت را کمی افزایش می‌دهیم. منتظر می‌مانیم تا رنگ آن‌ها تغییر کند. سپس دسته تابه را می‌گیریم و آن را کمی بلند می‌کنیم و به آرامی تابه را تکان می‌دهیم تا کوفته‌ها جابه‌جا شوند و طرف دیگرشان هم سرخ شود.

مرحله هشتم

در یک تابه کوچک، کره می‌ریزیم و روی حرارت کم قرار می‌دهیم تا داغ شود. سپس نعناع را اضافه کرده و سریعاً تفت می‌دهیم. بعد تابه را از روی حرارت برداشته و کنار می‌گذاریم تا نعناع‌ها در روغن داغ سرخ و متمایل به سیاه شوند.

مرحله نهم

در این مرحله، سوپ آماده شده را داخل ظرف مورد نظر می‌ریزیم و کوفته‌های قلقلی را به آرامی داخل آن می‌گذاریم. در پایان، نعناع سرخ شده را روی سوپ به هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید و سوپ دیوران را نوش جان کنید.