آموزش سوپ سیر

سوپ سیر به خاطر خاصیت‌های فوق‌العاده سیر در تقویت سیستم ایمنی بدن و کمک به درمان سرماخوردگی بسیار مفید است. برای یادگیری این دستور پخت خوشمزه، با ما در سایت تفریحی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیر ۶ حبه
آب مرغ ۲ لیوان
پیاز ۲ عدد بزرگ
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۱ قاشق سوپخوری
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
نان تست ۱ تکه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت سوپ سیر

تفت دادن سیر و پیاز

اول از همه، پیازها را به شکل ریز خرد می‌کنیم و با کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می‌دهیم تا نرم شوند. سپس سیرها را رنده می‌کنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا عطر سیر پخش شود.

نکته مهم

به خاطر داشته باشید که سیر خیلی زود می‌سوزد، پس نیازی نیست که زیاد تفت داده شود. چون این کار خواص خوب سیر را از بین می‌برد. بعد از آن، آرد را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن برود.

افزودن آب مرغ

حالا آب مرغ را به همراه ۲ لیوان آب ولرم به قابلمه منتقل می‌کنیم و حرارت را بالا می‌بریم تا آب بجوشد. بعد از جوش آمدن آب، حرارت را کم می‌کنیم و سرکه را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه می‌کنیم.

پخت سوپ

در این مرحله، درب قابلمه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم سوپ به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. وقتی سوپ آماده شد، زرده تخم‌مرغ را اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا با سوپ مخلوط شود.

تزئین و سرو

حالا سوپ را از روی حرارت برمی‌داریم و جعفری خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم. در آخر، سوپ را در ظرف سرو می‌ریزیم، نان تست را به تکه‌های کوچک بریده و به سوپ اضافه می‌کنیم و آن را سرو می‌کنیم.